Dezvăluire uimitoare! Cornel Galeș a dus-o la altar pe Viviana, chiar înainte de a muri în accident

Publicat: 01 Jun. 2020, 10:04 Vedete

Recent a avut loc pomana de șase luni a lui Cornel Galeș, unde s-a aflat că acesta a dus-o pe Viviana la altar chiar înainte de a avea loc accidentul în care și-a pierdut viața. 

Înainte să moară, Cornel Galeș și Viviana s-au logodit la biserică, cel puțin asa susțin apropiații săi. Astfel, se pare că cei doi se gândeau serios la căsătorie înainte de accidentul cumplit în care s-a stins Cornel Galeș.

În urmă cu aproximativ doi ani, Cornel Galeș și Vivina Măntoiu au decis să facă pasul următor în relația lor și s-au logodit la biserică.

Cornel Galeș a dus-o la altar pe Viviana

Logodna lor a avut loc într-un cadru restrâns și în mare secret! Blonda Vivi și fostul soț al Ilenei Ciuculete nu erau căsătoriți și la starea civilă, dar îi mai despărțea de asta un singur pas. Nu au mai apucat însă să se căsătorească și la Starea Civilă, în ciuda dorinței lor.

Surse din anturajul lor au declarat pentru Click! că „au făcut o logodnă la biserică, cu un preot apropiat lor, însă departe de ochii curioșilor și într-un mod restrâns. Au participat la eveniment doar câteva persoane, întrucât nu și-au dorit tam-tam, fiind deja, în centrul atenției”.

Amintim că fostul soț al Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș, a murit pe data de 30 noiembrie 2019, în Spania, aproape de orașul Valencia, într-un cumplit accident de mașină, la vârsta de 56 de ani.

Publicat: 01 Jun. 2020, 10:04 Vedete
Pe aceeași temă