Decizia radicală luată de băieții Ileanei Ciuculete. Ce au făcut fiii artistei pentru a recupera averea mamei lor

Publicat: 29 Oct. 2020, 12:53 Vedete
Decizia radicală luată de băieții Ileanei Ciuculete. Ce au făcut fiii artistei pentru a recupera averea mamei lor

Băieții Ilenei Ciuculete vor cu orice preț să recupereze averea mamei lor care le-a fost lăsată moștenire. Cei doi bărbați au luat o nouă decizie și au apelat la un executor judecătoresc pentru a se ocupa de toate formalitățile.

După ce Ileana Ciuculete și Cornel Galeș au murit, băieții regretatei artiste încearcă să recupereze partea de avere care li s-ar cuveni de drept. Astfel, cei doi au hotărât să vândă apartamentul tatălui lor vitreg, locuință care se află în incinta unui complex rezidențial de lângă Capitală.

Mugurel și Cristian Sfetcu au solicitat în 2017, în instanță, detalii despre averea pe care le-ar fi lăsat-o mama lor. Astfel, a ieșit la iveală că fostul soț, Cornel Galeş, a vândut locuința în care a stat cu regretata artistă cu suma de 182.000 de euro, deși el declarase că ar fi încasat, de fapt, suma de 91.000 de euro.

Astfel, după decizia magistraților, Cornel Galeș le-ar fi datorat băieților 34.000 de euro, cotă-parte din vila vândută, precum și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor, potrivit viva.ro

Fiica lui Cornel Galeș luptă și ea pentru avere

Lupta dintre aceștia se dă pentru apartamentul lăsat în urmă de Ileana Ciuculete. Judecătorii i-au cerut lui Cornel Galeș să nu înstrăineze imobilul, însă acesta a ales să îl închiereze, chiar dacă procesul cu frații Sfetcu nu era și nici acum nu e finalizat.

Numai că, după ce Cornel Galeș a decedat în accidentul de mașină, apartamentul a rămas fără proprietar, iar unica moștenitoare rămasă în viața este Claudia. Lucrurile sunt mult mai complicate pentru că, pe lângă acest imobil fiica lui Galeș ar fi moștenit și foarte multe datorii.

Cine este Claudia, fiica biologică a lui Cornel Galeș

Nu multe lume știe de existența Claudiei, pe care Cornel Galeș ar fi abandonat-o în urmă cu mulți ani, pe când avea doar patru ani. În 2007, când Claudia Galeș avea 20 de ani, și-a dat tatăl în judecată pentru banii de pensie alimentară. Cornel Galeș nu avea deloc o părere bună despre singura lui fiică și chiar a declarat în mod public să fie lăsat în pace.

Cornel Galeș spunea că fiica ei și fosta soție au bani necesari și el a plătit pensie alimentară la timp. Nu voia să mai aibă de-aface cu ele și se concentra exclusiv pe mariajul cu Ileana Ciuculete.

Publicat: 29 Oct. 2020, 12:53 Vedete
Pe aceeași temă