Lupta pentru averea Ilenei Ciuculete nu s-a încheiat. Fiica lui Conel Galeș a intrat în ”război” cu băieții artistei

Publicat: 16 Jun. 2020, 09:07 Vedete
Lupta pentru averea Ilenei Ciuculete nu s-a încheiat. Fiica lui Conel Galeș a intrat în ”război” cu băieții artistei

Scandalul din familia Ilenei Ciuculete este departe de a se fi încheiat. Dacă până acum băieții artistei se luptau în instanță cu tatăl lor vitreg, lucrurile s-au schimbat radical după decesul acestuia. Mai nou, fiica stewardesă a lui Cornel Galeș, din prima lui căsnicie s-a implicat în acest război.

Fiica lui Cornel Galeș, din primul lui mariaj, s-a implicat în lupta pentru averea Ilenei Ciuculete. Asta, din cauza unui apartament lăsat în urmă de regretata artistă, unul care ar fi produs multe discuții în familie.

Fiica lui Cornel Galeș luptă pentru avere

Potrivit informațiilor de pe portal.just.ro, numele Claudiei Stroe, fiica lui Cornel Galeș, apare în calitate de pârât în procesul deschis cu Mugurel și Cristi Sfetcu, fiii Ilenei Ciuculete. Mai mult decât atât, următorul termen al procesului este pe 25 iunie 2020.

Lupta dintre aceștia se dă pentru un apartament lăsat în urmă de Ileana Ciuculete, aflat într-o zonă rezidențială a orașului. Judecătorii i-au cerut lui Cornel Galeș să nu înstrăineze imobilul, însă acesta a ales să îl închiereze, chiar dacă procesul cu frații Sfetcu nu era și nici acum nu e finalizat.

Numai că, după ce Cornel Galeș a decedat în accidentul de mașină, apartamentul a rămas fără proprietar, iar unica moștenitoare rămasă în viața este Claudia. Lucrurile sunt mult mai complicate pentru că, pe lângă acest imobil fiica lui Galeș ar fi moștenit și foarte multe datorii.

Cine este Claudia, fiica biologică a lui Cornel Galeș

Nu multe lume știe de existența Claudiei, pe care Cornel Galeș ar fi abandonat-o în urmă cu mulți ani, pe când avea doar patru ani. În 2007, când Claudia Galeș avea 20 de ani, și-a dat tatăl în judecată pentru banii de pensie alimentară. Cornel Galeș nu avea deloc o părere bună despre singura lui fiică și chiar a declarat în mod public să fie lăsat în pace.

Cornel Galeș spunea că fiica ei și fosta soție au bani necesari și el a plătit pensie alimentară la timp. Nu voia să mai aibă de-aface cu ele și se concentra exclusiv pe mariajul cu Ileana Ciuculete.

Publicat: 16 Jun. 2020, 09:07 Vedete
Pe aceeași temă