EXCLUSIV Cornel Galeș a murit! “Sunt în stare de șoc! Mergea la un restaurant să mănânce”. Detalii de ultimă oră

Publicat: 02 Dec. 2019, 07:42 Vedete

Cornel Galeș a murit! Soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete și-a pierdut viața într-un accident, în Spania. Tragica veste a fost confirmată de unul dintre prietenii săi!

Cornel Galeș a murit, duminică, într-un accident de mașină, în Spania! Vestea i-a șocat pe apropiații lui! Impresarul Silviu Lăpădat, prieten de 15 ani cu Cornel Galeș, a confirmat, pentru CIAO.ro, că acesta s-a stins din viață. Impresarul e încă în stare de șoc!

 Silviu Lăpădat: “Am vorbit cu Cornel Galeș acum 4 zile”

 “Din păcate este adevărat. Am sunat la cineva în Spania și… mi s-a confirmat. Eu încă sunt în stare de șoc. A avut un accident de mașină. Era cu Sorin și mergea la un restaurant să mănânce… Acum 4 zile am vorbit cu Cornel… mi-a scris “Felicitări! Îmi place evoluția ta. Las-o mai ușor”. Eram prieteni de 15 ani. Mă întreba mereu când merg în Spania să mă odihnesc… și, uite, nu am mai apucat să merg. El acolo lucra, în Spania, pe turism. După ce s-a stins Ileana, 1 an a lucrat cu mine, după care a vrut să plece… să stea cât mai departe de scandaluri”, a declarat Silviu Lăpădat, în exclusivitate, pentru CIAO.ro.

Ileana Ciuculete a murit în 2017

Cornel Galeș a fost căsătorit cu Ileana Ciuculete, artista care a murit în 2017, la vârsta de 59 de ani, în urma unei boli grave.

S-a dus la medic, însă era prea tarziu. Atunci a aflat că are ciroză, declanșată de hepatita C. O boală pe care a purtat-o multă vreme fără să știe. Tot atunci medicii au anunțat-o că șansele ei de supraviețuire sunt minime.

Publicat: 02 Dec. 2019, 07:42 Vedete
Pe aceeași temă