EXCLUSIV Pomană în mare secret pentru Cornel Galeș, la Mănăstirea Ghighiu

Publicat: 09 Dec. 2019, 14:27 Vedete

Pomană pentru Cornel Galeș, ieri, la Mănăstirea Ghighiu! S-au împlinit nouă zile de când soțul Ilenei Ciuculete s-a stins din viață în urma unui accident produs în Spania, iar trupul său neînsuflețit încă nu a ajuns în țară. Nașa lui, Doina Belu, s-a ocupat de tot. 

Fostul impresar va fi adus astăzi din Spania, iar înmormântarea va avea loc joi, la Cimitirul Străulești 2, unde se află îngropată și Ileana Ciuculete, “Zânica” lui, așa cum îi spunea. Până atunci însă, nașa lui Cornel Galeș s-a ocupat să-i facă și prima pomană, la 9 zile de când acesta s-a stins. Doina Belu a fost ieri, la Mănăstirea Ghighiu, unde a împărțit pachete.

 Pomană pentru Cornel Galeș, la Mănăstirea Ghighiu

 “Au trecut 9 zile și m-am gândit să-i fac pomană. Am fost ieri (duminică – n.r.) la Mănăstirea Ghighiu ca să-i fac așa cum trebuie. După slujbă am împărțit și pachete, de post, dar și cu pește că ieri a fost dezlegare la pește. Am făcut pește prăjit, icre, și alte preparate din pește, am pus covrigi, banane, câte o bere, și am împărțit. Trupul lui Cornel va fi adus marți în țară, încă nu se știe dacă va fi adus cu o cursă specială sau nu. Va fi depus la aceeași biserică la care a fost depusă și Ileana, în Chitila, iar joi este înmormântarea. Viviana a ajuns în țară și ea. Pomană i-am făcut pentru că au trecut 9 zile… de pomeni, vă dați seama, că tot eu o să mă ocup, așa cât pot, cum pot. Că el nu are pe nimeni, fratele nu a dat niciun semn, fata lui, la fel. Viviana s-a chinuit mult să-l poată aduce în țară pentru că nu erau cununați, cu acte, și acolo, în Spania, legile sunt diferite față de cum este la noi. A umblat, săraca, mult. A reușit să-l scoată cu ajutorul Ambasadei, a umblat pe la Consulat, în posesia actelor lui și a lucrurilor n-a intrat, că nu i s-a permis, toate au rămas acolo, în apartament, în Spania, a declarat Doina Belu pentru CIAO.RO.

Cum a murit Cornel Galeș

Tragedia  a avut loc pe o autostradă care leagă orașul Torrent de Valencia, iar cel care conducea mașina era de fapt un prieten de-a lui, Sorin, care a pierdut controlul mașinii din motive necunoscute și s-au răsturnat.

Apropiații impresarului sunt șocați însă de un alt fapt. Și-anume presentimentul pe care acesta l-a avut chiar înainte de accident. ”Repeta obsesiv că el vrea să fie îngropat lângă Ileana, iar eu îi întrebam ce l-a apucat, că mai are de trăit, și el spunea: Nu! Nu! Vreau să ajung lângă Ileana după ce mor, acolo să mă îngropați”, a povestit un amic de-a lui Galeș pentru CIAO.RO.

 

Publicat: 09 Dec. 2019, 14:27 Vedete
Pe aceeași temă