Cornel Galeş chemat în instanţă la două luni de la moartea sa. Ce acuzaţii i se aduc

Publicat: 30 Jan. 2020, 15:45 News
Cornel Galeş chemat în instanţă la două luni de la moartea sa. Ce acuzaţii i se aduc

Cornel Galeş, fostul soţ al Ilenei Ciuculete a murit într-un tragic accident de maşină pe 30 noiembrie. Singura persoană care i-a rămas alături a fost Viviana, femeia cu care Galeş a avut o relaţie câţiva ani şi care s-a ocupat de îmormântarea acestuia.

La aproape 2 luni de la moartea lui, Cornel Galeș a fost chemat la tribunal în procesul pentru averea regretatei solistei de muzică populară. Deşi nu a avut o relaţie bună cu familia artistei, dragostea dintre cei doi a învins orice obstacol.

Cornel Galeș a fost dat în judecată de băieții Ilenei Ciuculete Mugurel și Cristian Sfetcu, pentru bunurile artistei. Deși a murit, numele lui continuă să apară în acest proces.

Noul termen de judecată va avea loc pe 5 februarie, la judecătoria Craiova. Înainte de a deceda, Cornel Galeș promisese că va trece pe numele lui locuința în care Cristi, băiatul cel mic al Ilenei Ciuculete, stă acum.

Cine beneficiază de banii Ilenei Ciuculete

Gornel Galeș a fost obligat de judecători să plătească celor doi fii ai Ilenei Ciuculete câte 34.000 de euro, cotă-parte dintr-un imobil pe care  l-a vândut cu suma de 91.000 de euro, dar și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor.

Potrivit judecătorilor, lui Galeș i-au revenit suma de 23.000 de euro, cotă-parte din banii încasați din vânzarea casei din Capitală, și 4.000 de lei din drepturile de autor.

”Ileana Ciuculete avea și bani în conturi, despre care puțină lume știe. Acces la conturile ei a avut Galeș, până să moară. Doar că, din ce se vorbește prin anturajul lui, Viviana avea și ea acces la acești bani, iar acum, că el a murit, practic conturile respective, banii Ilenei, au rămas în administrarea Vivianei, fostei lui iubite, nu?”, susține o sursă pentru CIAO.RO.

Publicat: 30 Jan. 2020, 15:45 News
Pe aceeași temă