Ultimele imagini cu Cornel Galeş în viaţă! Ce a făcut soţul Ilenei Ciuculete cu câteva ore înainte de tragedie

Publicat: 02 Dec. 2019, 08:55 Vedete

Cornel Galeş a murit duminică seara într-un tragic accident de maşină. Cumplita veste a fost confirmată de un apropiat al bărbatului la scurt timp după tragedie.

În urmă cu câteva ore, unul dintre cei trei prieteni alături de care Cornel Galeș a petrecut înainte să se urce la volan a făcut publice ultimele imagini cu soțul Ilenei Ciuculete în viață.

“Adio, prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire, am luat masa împreună!! Odihnește-te în pace, alături de zâna ta! 😢😢😢”, a scris Adrian Stan, unul dintre bunii prieteni ai lui Cornel Galeș, pe contul său de Facebook.
Postarea bărbatului a strâns sute de reacții, dar și numeroase mesaje:“Drum lin către îngeri, Cornel!😪😪😪Zânica te-a iubit prea mult și știu că și tu ai divinizat-o 😪😪😪a venit momentul să vă întâlniți😪😪😪pfffff. Incredibil!”.

“Am vorbit cu Cornel Galeș acum 4 zile”

Silviu Lăpădat, prieten de 15 ani cu Cornel Galeș, a confirmat, pentru CIAO.ro, că acesta s-a stins din viață. Impresarul e încă în stare de șoc!

„Eu încă sunt în stare de șoc. A avut un accident de mașină. Era cu Sorin și mergea la un restaurant să mănânce… Acum 4 zile am vorbit cu Cornel… mi-a scris “Felicitări! Îmi place evoluția ta. Las-o mai ușor”. Eram prieteni de 15 ani. Mă întreba mereu când merg în Spania să mă odihnesc… și, uite, nu am mai apucat să merg. El acolo lucra, în Spania, pe turism. După ce s-a stins Ileana, 1 an a lucrat cu mine, după care a vrut să plece… să stea cât mai departe de scandaluri”, a declarat Silviu Lăpădat, în exclusivitate, pentru CIAO.ro.

Publicat: 02 Dec. 2019, 08:55 Vedete
Pe aceeași temă