EXCLUSIV| Cornel Galeș a lăsat un bilet care va DETONA toată ancheta morții sale subite!

Publicat: 03 Dec. 2019, 21:48 Vedete

Se înmulțesc necunoscutele în cazul morții lui Cornel Galeș, despre care nimeni nu știe decât că a murit în urma unui accident produs în Spania. Straniu este că acesta nu doar că a presimțit parcă această nenorocire, dar a lăsat inclusiv un bilet ciudat în bucătărie, chiar înainte de a pleca de-acasă. 

Chiar dacă la început a părut o glumă proastă, iată că moartea lui Cornel Galeș a fost confirmată oficial, însă rămân multe semne de întrebare referitoare la circumstanțele în care s-a produs accidentul de lângă Valencia (Spania).

Fostul soț al Ilenei Ciuculete a fost singurul care a murit, deși în mașină se mai aflau alți doi bărbați, iar unul este de negăsit.

Am aflat că au fost trei persoane în mașină, Cornel care a murit, un alt bărbat care se află în comă și o a treia persoană care este de negăsit. Nimeni nu știe unde este. Poliția nu vrea să ofere momentan prea multe detalii, este un caz în cercetare. Nu pot da însă de fratele lui Cornel și fiica lui, nu știu dacă ei au aflat de accident ”, a declarat Doina Belu pentru CIAO.RO.

Un alt amănunt care poate schimba mersul anchetei în acest caz, după ce ieri relatam despre Cornel Galeș că și-ar fi presimțit moartea, îl reprezintă un bilet pe care fostul impresar l-a lăsat în urma lui, acasă!

”Cornel și-a lăsat în bucătărie, pe borsetă, scris pe o bucățică de hârtie: ‘persoană de contact: nașa Doina’, și numărul meu de telefon. Așa a găsit și poliția numărul meu și m-a sunat. Însă eu am crezut că e o glumă proastă și am închis.  și așa a sunat poliția, prinrte acte, ea a crezut că e o glumă proastă, a închis telefonul. Au revenit printr-un translator și mi-au comunciat inclusiv număruld e cadavru, iar atunci am înțeles că totul era real”, a explicat nașa lui Galeș.

Tot ea este cea care a explicat cine s-a ocupat de fapt de toate cheltuielile privind repatrierea lui.

Viviana (n.r. fosta lui iubită) nu a făcut nicio chetă printre prietenii lui, ea a plătit repatrierea, adică 3750 de euro. A reușit apoi să intre și în apartamentul lui Galeș. Pentru că nu i-a plăcut nimic din ce a găsit în șifonierul lui, el având doar haine sport, tot ea a mers și i-a cumpărat un costum. A plătit inclusiv locul în frigiderul în care este ținut până va fi adus în țară”, a mai preciat Doina Belu.

 

 

 

 

Publicat: 03 Dec. 2019, 21:48 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă