Cornel Galeș și-a presimțit moartea! Ce a repetat în mod obsesiv chiar înainte de accident

Publicat: 02 dec. 2019, 22:03 Autor: Maria Apostol General

Moartea subită a impresarului Cornel Galeș a șocat multă lume, chiar dacă acesta a rupt legăturile cu România și se mutase definitiv lângă Valencia (Spania). 

Ultimele informații despre accidentul din Spania în care și-a pierdut viața Cornel Galeș, soțul regretatei soliste Ileana Ciuculete, scot la iveală un detaliu foarte important: nu el este cel care se afla la volanul mașinii!

Tragedia  a avut loc pe o autostradă care leagă orașul Torrent de Valencia, iar cel care conducea mașina era de fapt un prieten de-a lui, Sorin, care a pierdut controlul mașinii din motive necunoscute și s-au răsturnat.

Autorul accidentului a supraviețuit, însă nimeni nu știe nimic despre el, sau starea lui, până la această oră.

Apropiații impresarului sunt șocați însă de un alt fapt. Și-anume presentimentul pe care acesta l-a avut chiar înainte de accident. ”Repeta obsesiv că el vrea să fie îngropat lângă Ileana, iar eu îi întrebam ce l-a apucat, că mai are de trăit, și el spunea: Nu! Nu! Vreau să ajung lângă Ileana după ce mor, acolo să mă îngropați”, a povestit un amic de-a lui Galeș pentru CIAO.RO.

De asemenea, mulți s-au grăbit să judece relația dintre el și fiica lui, Claudia, despre care s-a spus în trecut că ar fi abandonat-o la vârsta de 4 ani, după ce a cunoscut-o pe Ileana Ciuculete, însă lucrurile par să fi stat altfel decât s-a văzut.

Fata lui Cornel nu este în Spania, dar el a suferit foarte tare pentru că nu a reușit să lege o relație cu ea din cauza fostei soții. L-a dat în judecată pentru pensie alimentară, iar Cornel îi dădea dublul banilor ceruți. Nimeni nu poate lua legătura cu fata, nu știm dacă a aflat că tatăl ei a murit, iar cel mai mare regret a lui a fost acela că nu i-a putut fi aproape”, a declarat aceeași sursă pentru CIAO.RO.

 

 

 

 

Publicat: 02 dec. 2019, 22:03 Autor: Maria Apostol General
Tags:
Pe aceeași temă