Scandal-monstru intre Cornel Gales si fiii Ilenei Ciuculete. Mugurel si Cristi il tarasc prin procese pe barbat. De ce il acuza

Publicat: 10 Aug. 2018, 17:57 Vedete

Scandalul continua intre Cornel Gales si fiii regretatei solistei, Ileana Ciuculete.

Cei doi baieti ai regretatei artistei nu au dat-o nici acum la pace cu barbatul. Vineri, 10 august, la Judecatoria Sectorului 1 a avut loc al saptelea proces intre cei trei, scrie Click!

Mugurel si Cristian Sfetcu l-au dat in judecata pe Gales si ii cer partaj judiciar. Relatia lor s-a degradat la scurt timp dupa decesul artistei. Baietii si mama Ilenei Ciuculete s-au suparat ca n-au fost chemati la pomana cantaretei de Cornel Gales.

‘Viseaza averi. Ma acuza de niste chestii abulice.Care avere? Bijuteriile le-am vandut cu doi ani inainte sa moara Ileana, mobilierul s-a dat odata cu casa, iar hainele de blana le-am dat de  pomana, deci pot sa le ceara inapoi. Sunt niste disperati.

M-au chemat la tribunal, iar inainte de Paste, la Politie. O sa las lucrurile sa fie rezolvate pe cale legala, caci altfel nu pot.  Insa o sa am grija sa-i trec si pe ei la niste datorii, ca sa ii usture un picut”, a declarat Cornel Gales, pentru Click!

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Aug. 2018, 17:57 Vedete
Pe aceeași temă