Delia, raspuns usturator celor care o critica ca sta plecata numai in vacante de lux. Ce i-a scris o tanara depaseste orice limita

Publicat: 10 Aug. 2018, 13:02 Vedete

Delia se afla in aceste momente intr-o noua vacanta exotica. Vedeta a plecat in Maldive.

Solista profita la maxim de putinul timp liber pe care il are, asa ca nu a stat pe ganduri, si-a facut bagajele si a plecat impreuna cu sotul sau, Razvan, intr-o noua destinatie de vis. De data aceasta, Delia a ales sa mearga tot in Insulele Maldive. Se pare ca plajele de acolo au cucerit-o iremediabil pe artista.

Ultima oara, Delia a ajuns sa plateasca chiar si 1000 de euro pe noapte, pentru o vacanta in acest loc, dar a marturisit ca si-a meritat toti banii.

Cantareata a publicat mai multe imagini pe contul personal de Instagram din resortul de lux in care se relaxeaza, insa fanii sai nu prea s-au aratat incantati, ajungand chiar sa o critice pe aceasta.

Unii fani s-au aratat deranjati de faptul ca solista sta numai prin concedii de lux, iar la cei nevoiasi nu se gandeste.

„Daa… ce frumos să ai 7 vacanţe pe an, să faci aroganţe să nu ştii, câţi bani ai. Păcat că nu ai cui să-i povesteşti ce ai văzut şi pe unde ai fost… şi la vârsta asta mai greu să te apuci. Mă întreb dacă ai donat şi ajutat vreodată pe cineva… un orfelinat, o maternitate, un spital. Nu prea vă interesează decât de concediu şi aroganţe”, i-a scris o tanara.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Aug. 2018, 13:02 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă