Fiica lui Cornel Galeș, decizie de ultimă oră! A dat un telefon care a lămurit TOT!

Publicat: 07 dec. 2019, 21:35 Autor: Maria Apostol Vedete

Trupul neînsuflețit a lui Cornel Galeș va ajunge marți în România, după ce fosta lui iubită a primit împuternicire ca să se poată ocupa de procedura de repatriere.

La scurt timp după ce s-a aflat de moartea subită a lui Cornel Galeș, care a avut loc din cauza unui accident produs lângă Valencia, apropiații au încercat să-i contacteze membrii familiei, pentru ca fostul impresar să poată fi adus în România și îngropat lângă Ileana Ciuculete, acolo unde își dorea.

Claudia, fiica lui Galeș, care nu a vrut să mai audă de el după ce a divorțat de mama sa, a fost prima persoană căutată pentru a-și da împuternicirea privind repatrierea tatălui său. Viviana, fosta iubită a lui Galeș, s-a chinuit din răsputeri să dea de ea prin telefon, iar acum, că a găsit-o, se pare că a convins-o să-și ierte în sfârșit tatăl și s-o ajute să-l aducă în România, susțin surse CIAO.RO.

Astfel, cu ajutorul Claudiei, Viviana a reușit să scoată certificatul de deces a lui Galeș, urmând ca marți sicriul să fie adus cu un avion.

Problema pe care Viviana o are acum este aceea că nu-și găsește bilete la avion ca să poată ajunge în țară și să pregătească înmormântarea. Motivul ar fi acela că sunt foarte mulți români care se întorc acasă, din Spania, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

O altă veste proastă o reprezintă noutățile despre starea de sănătate a unuia dintre pasagerii mașinii în care se afla Cornel Galeș. Unul dintre cei doi prieteni ai săi nu a ieșit încă din comă, iar medicii îi dau șanse minime de supraviețuire.

 

 

Publicat: 07 dec. 2019, 21:35 Autor: Maria Apostol Vedete
Tags:
Pe aceeași temă