Andreea Antonescu a vorbit despre divort: „Nimic nu este pe vecie”

Publicat: 14 Jul. 2019, 11:30 Vedete

Artista este in culmea fericirii pentru ca trupa Andre s-a relansat, insa cum sta cu viata amoroasa?

Andreea Antonescu a vorbit despre divort. Pe plan profesional lucrurile incep sa mearga foarte bine pentru artista, insa pe plan personal sunt zvonuri de ceva vreme conform carora relatia cu sotul sau nu mai merge.

Astfel ca Andreea Antonescu a decis sa fie deschisa cu privire la acest subiect si sa spuan ce se intampla cu adevarat in casnicia ei si daca divorteaza sau nu.

Andreea Antonescu a vorbit despre divort

Andreea Antonescu a vorbit despre divort

„Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț” a spus aceasta, potrivit Libertatea.

George Burcea, prima reactie dupa reunirea trupei Andre. Cum i-a afectat viata de familie: „A lipsit de acasa”

Si sotul sau, Traian Spak, a facut o declaratie, insa nu a vorbit despre divort, ci despre reunirea trupei Andre si cum vede el lucrurile in prezent.

„Mie nu îmi plăcea André, recunosc. Acum însă, după ce am ascultat melodia pe care o lansează, vă spun sincer, nu că îmi place… Sunt înnebunit după ea.

Am ascultat-o de 20 de ori, doar azi, (n.r.: miercuri, 10 iulie) și nu o zic doar de dragul că este Andreea. M-au cucerit fetele, este ceva cu totul și cu totul altfel. E și André, dar e mai mult de atât” a spus Traian.

Tatal Andreei Balan, prima declaratie dupa reunirea trupei Andre: „Pentru ele voi fi platit”

Publicat: 14 Jul. 2019, 11:30 Vedete
Pe aceeași temă