Bianca a aratat tot la plaja intr-un costum de baie transparent! Vedeta a facut senzatie in apa

Publicat: 13 Jul. 2019, 16:29 News 3

Pozele cu vedeta in costum de baie au incins internetul, fiindca aceasta a avut ce arata.

Bianca a aratat tot la plaja! Designerul de costume de baie, Bianca Elouise, si-a aratat formele voluptoase intr-un costum de baie intreg Chanel.

Vedeta in varsta de 28 de ani a optat pentru aceasta piesa, nu numai pentru ca ii scotea formele pline in evidenta, dar in contact cu apa, devenea transparent, astfel ca toti cei prezenti pe plaja din Miami i-au putut observa sanii.

Bianca a aratat tot la plaja intr-un costum de baie transparent

Bianca a aratat tot la plaja intr-un costum de baie transparent

Vedeta este mandra de silueta sa de tip clepsidra si nu rateaza nicio ocazie pentru a o expune. Glamuroasa femeie de afaceri si-a acoperit ochii cu o pereche de ochelari de soare extrem de scumpi in timp ce pasea zambind pe plaja, fiind extrem de increzatoare de felul in care arata.

Parul scurt, blond, a fost dat pe spate iar accesorile au fost minime, doar o pereche mica de cercei si un ceas argintiu. De cand „Myra Swim” s-a lansat in urma cu cinci ani, Bianca a atras cliente extrem de celebre.

De la Nicki Minaj la Emily Ratajkowski, costumele de baie ale Biancai au fost purtate de unele dintre cele mai mari stele ale Hollywood-ului.

In 2017, Bianca a spus pentru Daily Mail Australia ca este socata despre succesul rasunator pe care Myra Swim l-a inregistrat intr-o perioada scurta de timp.

Publicat: 13 Jul. 2019, 16:29 News 3
Pe aceeași temă