Kate Moss a facut senzatie in cel mai mic costum de baie. A defilat pe yacht si a intors toate privirile

Publicat: 07 Aug. 2019, 14:15 News 3

Fostul fotomodel arata absolut superb intr-un costum de baie minusul gri in Saint-Tropez.

Kate Moss a facut senzatie in cel mai mic costum de baie. celebra blondina se distreaza in vacanta pe un yacht de lux in Saint Tropez, si nu ezista sa-si arate corpul intr-un costum de baie care nu lasa loc imaginatiei.

Vedeta in varsta de 45 de ani parea sa se simta in largul ei pe yacht, si chiar a plonjat de cateva ori in apa, facand show pentru toti cei de fata.

Kate Moss a facut senzatie in cel mai mic costum de baie

Kate Moss a facut senzatie in cel mai mic costum de baie

Kate Moss si-a aratat trupul perfect bronzat in costumul de baie care i-a venit ca turnat. Ca accesorii a optat pentru un lant auriu si doua bratari tot aurii.

A optat pentru un machiaj extrem de discret, lasandu-si frumusetea naturala la vedere, iar parul a fost lasat natral sa cada pe spate. Preferata publicatiei Vogue a demonstrat ca se afla in elementul sau in timp ce facea scufundari in apa.

Kate parea fericita si relaxata in timp ce a petercut majoritatea timpului mai mult in apa decat pe yacht. Putin mai tarziu, frumoasa blondina a fost zarita cu buna sa prietena, Sadie Frost.

„Kate este o cu totul alta femeie si o versiune mult mai buna a sa. Este focusata, axata pe munca si extrem de sanatoasa. Toata lumea este fascinata de cat de bine o duce de cand nu mai bea, mai precis de un an” a spus o sursa pentru Daily Mail.

Publicat: 07 Aug. 2019, 14:15 News 3
Pe aceeași temă