Cum arată cel mai longeviv model din lume! Nu o să crezi ce vârstă are!

Publicat: 10 Dec. 2019, 09:45 Life

Cei mai mulți oameni consideră că profesia de model este doar pentru cei tineri, însă există o excepție de la această ”regulă”! Carmen DellOrefice distruge toate stereotipurile legate de restricțiile de vârstă existente în lumea modei!

Chiar dacă majoritatea modelelor își încep, de obicei, cariera pe la vârsta de 16-17 de ani, Carmen a făcut ceea ce nimeni din acestă industrie nu a crezut vreodată! Ea este model la senzaționala vârstă de 88 de ani!

Carmen DellOrefice arată fabulos la cei 88 de ani ai săi şi este cunoscută drept cel mai longeviv model al tututor timpurilor. Aspectul ei de zână cu tenul ca de porţelan şi părul alb ca al unei păpuşi o scoate în evidenţă şi acum pe podiumurile de prezentare din întreaga lume. Apariţia ei te fascinează, iar cei din industria de print, reviste glossy, o iubesc.

Carmen s-a născut pe 3 iunie 1931 la New York, iar părinţii săi sunt de origine italiană şi ungară. Visul ei a fost să devină o balerină renumită, însă din cauza unei boli a trebuit să stea un an acasă şi tot atunci a început să crească în înălţime, iar drumul vieții sale a făcut ca ea să devină unică în lume!

Sfaturi de frumusețe de la Carmen DellOrefice

Modelul octogenar sfătuieşte tinerele să evite cât pot soarele, pentru că statul mult la soare, pigmentează pielea şi o îmbătrâneşte.

Potrivit fashion365.ro, Carmen DellOrefice a recunoscut că pentru tenul ei impecabil foloseşte un balsam foarte ieftin, cunoscut sub denumirea de balsamul pungii. Despre acesta aflăm că este un unguent realizat de un crescător de vaci. Această cremă are rolul de a înmuia ugerele vacilor.

De asemenea, a declarat că foloseşte puţin machiaj pentru că vrea ca tenul să respire.

 

Publicat: 10 Dec. 2019, 09:45 Life
Pe aceeași temă