Tatal Andreei Balan, prima declaratie dupa reunirea trupei Andre: „Pentru ele voi fi platit”

Publicat: 09 iul. 2019, 12:43 Autor: Simona Vedete

Andreea Balan si Andreea Antonescu au socat intreaga tara saptamana trecuta cand au anuntat reunirea trupei Andre.

Tatal Andreei Balan, prima declaratie dupa reunirea trupei Andre. In urma cu o saptamana, Andreea Balan si Andreea Antonescu au emotionat o tara intreaga atunci cand au anuntat oficial ca trupa Andre, care a avut mega succes in anii 2000, se va reuni.

Pe Youtube au urcat chiar si un teaser al videoclipului care va fi lansat in decursul zilei de azi, pe care fanii il asteapta cu mare nerabdare.

Tatal Andreei Balan, prima declaratie dupa reunirea trupei Andre

Trupa Andre se reuneste

„Azi la ora 19 veti vedea videoclipul #ResetLaInima.Lansarea are loc printr-un eveniment privat in Bucuresti la Ambasad’Or Events
la care au fost invitatii prietenii nostri, artisti, presa si fanii care au castigat invitatiile prin concursul de pe pagina @trupaandreoficial (instagram). Vom canta si vom posta poze si filmulete in curand de la repetitii. Fiti cu ochii pe noi?❤️” a scris Andreea Balan pe social media.

Tatal Andreei Balan a acordat un interviu pentru Click! in care a vorbit despre aceasta reunire fantastica si cum vede el lucrurile in prezent.

„Dacă piesele nu erau bune nu rezistau 20 de ani şi nu erau cântate prin restaurante sau nu se făceau tot felul de parodii pe seama lor. Nu ştiu ce piesă vor lansa acum, nu am auzit-o, dar cred că va fi un boom. Nu cred că publicul stă să judece o singură piesă nouă, ei vor să asculte piesele care au făcut istorie cândva.

Fanii au crescut, dar tot vor să asculte piesele de atunci şi acelea vor fi cântate. Iar eu pentru ele voi fi plătit. Sunt convins că va fi un boom revenirea. Am încredere în ce fac ele două şi le urez baftă. Şi aş mai vrea ca publicul să ştie că nu m-am certat niciodată cu tatăl Andreei Antonescu” a spus Sandel Balan, potrivit Click!.

„În momentul în care s-a format trupa Andre, ambele aveau câte un album solo lansat. Andreea Antonescu a colaborat la realizarea albumului cu Adi Ordean, iar Andreea Bălan a colaborat cu celebrul naist și orchestrator Cătălin Tarcolea.

Pe amândouă le cheamă și Georgiana, una era din Ploiești și cealaltă era din Galați, amândouă stăteau la etajul 1 la bloc și la același număr de apartament” a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

Publicat: 09 iul. 2019, 12:43 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă