Monica Anghel, de nerecunoscut. Artista este schimbata total, din toate punctele de vedere

Publicat: 09 Jul. 2019, 10:00 Vedete

De ceva vreme, cantareata a trecut prin niste schimnari dramatice dupa ce a slabit spectaculos.

Monica Anghel, de nerecunoscut. Pe langa faptul ca a slabit enorm si multi n-au mai recunsocut-o, artista si-a schimbat si stilul vestimentar odata ce a spus adio kilogramelor nedorite.

Acum este extrem de fericita si incantata de felul in care arata si se mandreste cu acest lucru, fiindca nu a fost un drum usor. A muncit enorm pentru a arata ca in prezent insa a meritat orice efort.

Monica Anghel, de nerecunoscut

Monica Anghel, de nerecunoscut

Acum vedeta poate fi vazuta cu blugi rupti, moderni si haine foarte tineresti care ii dau o stare de bine, in locul rochiilor lungi si hainelor elegante.

Fanii sunt incantati de schimbarea acesteia si considera ca arata extraordinar de bine, felicitand-o pentru curajul de care a dat dovada si pentru ambitia pe care a avut-o.

Artista a fost invitata in cadrul emisiunii „Agentia VIP” de la Antena Stars si a vorbit despre toate aceste schimbari din viata ei, dar si despre un moment amuzant cu sotul ei.

„Normal că mă ţin, am muncit degeaba un an şi ceva? Timp de 15 minute cât stau la solar mă duc într-o mini vacanţă. Nu dorm la solar. Mă duc doar o dată pe săptămână. Aşa bronzată un pic nu tre să mă mai dau cu font de ten. (…) M-am plictisit deja de întrebare.

Până şi fostul meu soţ m-a întrebat dacă mi-am tăiat stomacul. Am zis: băi, frate, aţi înnebunit cu toţii? Nu mi-am tăiat nimic. Am fost şi mi-am făcut botox aici (n.r. frunte). Fii-miu tot timpul mă întreba dacă sunt supărată, pentru că stau tot timpul încruntată”, a declarat Monica Anghel.

Publicat: 09 Jul. 2019, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă