Cea mai indragita prezentatoare revine la Pro TV. Lumea i-a dus extrem de mult dorul

Publicat: 13 Jul. 2019, 14:06 Ciao.ro
Cea mai indragita prezentatoare revine la Pro TV. Lumea i-a dus extrem de mult dorul

Concediul de maternitate se apropie de final iar in curand va reveni la rolul pentru care este atat de iubita.

Cea mai indragita prezentatoare revine la Pro TV. Frumoasa mamica Adela Popescu revine pe platoul show-ului „Vorbeste Lumea”, transmis de Pro TV, dupa o pauza indelungata.

Emisiunea va implini patru ani, astfel ca va fi difuzata o editie aniversara, la care Adela se va alatura lui Cove si Lorei, inlocuitoarea sa pe toata perioada concediului de maternitate.

Cea mai indragita prezentatoare revine la Pro TV

„Emisiunii Vorbește lumea îi doresc să rămână reperul care este astăzi și să binedispună oamenii. În acest an, eu am fost în postura de telespectator fidel și am fost bucuroasă să descopar câte lucruri interesante aflu de pe canapea, cât de amuzant, luminos și pozitiv este totul!

Îi doresc să-si păstreze integritatea, să fie la fel de pozitivă, optimistă și să ofere în continuare informații atât de valoroase”, a declarat Adela Popescu, potrivit Libertatea.

Astfel ca luni, incepand cu ora 10:30, Adela, Lora si Cove vor prezenta o editie speciala, cu Gala Premiilor Vorbeste lumea. Au pregatit multe surprize si premii pentru toti cei care au trecut pragul emisiunii in acesti patru ani.

Dupa aceea, marti si miercuri Cove si Lora vor aduce in casele telespectatorilor ritmuri latino dar si retro, joi, Cove se va ocupa de o serie de surprize pentru Lora iar vineri, unii dintre cei mai iubiti artisti vor veni in platoul emisiunii pentru a sarbatori asa cum se cuvine finalul de sezon.

Publicat: 13 Jul. 2019, 14:06 Ciao.ro
Pe aceeași temă