De ce Radu Mazare nu si-a consumat mariajul cu sotia lui, Roxana, dupa nunta? S-a aflat motivul!

Publicat: 12 Jul. 2019, 17:06 News 3

In urma cu doua zile, pe data de 10 iulie 2019, fostul edil al Constantei s-a cununat civil cu iubita lui, Roxana, cu 20 ani mai tanara.

De ce Radu Mazare nu s-a culcat cu sotia lui, Roxana, desi avea 48 de ore la dispozitie? Intrebarea aceasta a stat pe buzele tuturor, mai ales dupa ce Roxana Mihalache, actuala doamna Mazare, a plecat suparata de la penitenciar. Cu toate ca era ziua nunti, a plecat cu o falca in cer si una in pamant.

In ziua nuntii, Radu Mazare si Roxana Mihalache au stat doar 2 ore impreuna. Cununia civila a avut loc la ora 15, iar mireasa a aparut cu 30 de minute mai devreme. La eveniment au participat doar membri apropiati ai familiei, printre care si fiul lui Radu Mazare.

De ce Radu Mazare nu s-a culcat cu sotia lui

Cu toate ca aveau 48 de ore la dispozitie sa isi consume mariajul, in camera intima, cei doi soti nu au facut asta. De ce? La nici doua ore de cand s-au unit pe viata prin acte, Roxana a plecat de la Penitenciarul Rahova la un restaurant de fite din Bucuresti.

Aceasta nu a fost singura, ci insotita de sora ei, mama lui Radu Mazare, fratii fostului edil, avocata lui – Lizeta Haralambie – si cativa prieteni. Au fost la local pentru a sarbatori cununia civila a celor doi. Acolo au stat, au mancat si au baut, timp de cateva ore.

Cum si-a cerut Radu Mazare iubita, de sotie! Ce trist…

Roxana trebuie sa legalizeze actele de casatorie

Dupa ce a terminat, Roxana Mihalache a mers la sora ei acasa. Conform Lizetei Haralambie, avocata lui Radu Mazare, cei doi nu pot consuma, momentan, cele 48 de ore de intimitate.

Radu Mazare s-a casatorit azi cu Roxana Mihalache. Cum se va consuma mariajul lor? Detalii wow

„Poţi, dar nu e imediat. Este căsătorie, dar Roxana trebuie să legalizeze certificatul de căsătorie, apoi să facă o cerere în calitate de soţie, pentru că a intrat domnişoara Mihalache şi a ieşit doamna Mazăre. Până se face, durează… După ce se va aproba, va petrece cu Radu 48 de ore“, a marturisit aceasta, conform spynews.ro.

Radu Mazare si-a umilit sotia, dupa nunta? Roxana a plecat suparata de la penitenciar. Ce i-a zis sotul ei

Publicat: 12 Jul. 2019, 17:06 News 3
Pe aceeași temă