Au internat-o pentru infectie la ficat, dar avea ALTCEVA in abdomen! Cazul care i-a socat pe medici e o minune

Publicat: 12 iul. 2019, 14:44 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting

O femeie si-a dorit enorm un copil, dar medicii i-au spus ca este infertila. S-a acomodat cu ideea, dar a avut parte de o surpriza.

Medicii au internat-o pentru infectie la ficat, dar Hannah Rosenfelder, de 29 de ani, avea altceva in abdomen. La un set de analize amanuntit, femeia era insarcinata in 6 saptamani. Medicii au fost si ei uimiti sa afle de sarcina pacientei, careia ii spusesera ca este infertila.

Hannah Rosenfelder s-a nascut cu atrezie biliara, o boala rara a ficatului. Afectiunea este fatala, informeaa thesun.co.uk. A suferit doua transplanturi de ficat pana la varsta de 25 de ani. Atunci, medicii i-au spus ca este infertila si ca nu va avea niciodata un copil.

Au internat-o pentru infectie la ficat

In martie 2017, femeia a fost internata de urgenta la spital. Avea o infectie la spital si starea ei se inrautatise. Dar medicii au aflat ca femeia e gravida in 6 saptamani. A nascut in luna octombrie, dupa ce a tinut sarcina timp de 37 de saptamani..

Fata de 5 ani, moarta in patul ei. Ce au descoperit la autopsie: ‘E o boala rara pentru copii’

Medicii au fost uimiti si ei de faptul ca tanara a putut duce sarcina la capat. Evident, nu a fost usor. Tanara s-a simtit rau in majoritatea lunilor de sarcina. Dar si-a dorit enorm un copil si s-a chinuit. Acum are o fetita frumoasa si sanatoasa.

La un pas de moarte din cauza unei rani pe buza. Ce boala fatala avea tanara si medicii au ignorat-o!

„Nu m-am temut niciodata pentru fiica mea. Stiam ca este speciala si ca asta e chemarea mea, sa fiu mama. Stiam ca este in siguranta, in pantecele mele”, a marturisit femeia.

Pe parcursul sarcinii, femeia a suferit cateva infectii la ficat. Medicii au tratat-o cu greu deoarece nu voiau sa ii afecteze fatul. In prezent, cele doua se simt bine.

Femeia de 53 de ani careia ii cad toate unghiile fara sa faca nimic! Imaginile groaznice cu degetele ei si cum boala asta misterioasa i-a distrus viata!

Publicat: 12 iul. 2019, 14:44 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Pe aceeași temă
×