Fata de 5 ani, moarta in patul ei. Ce au descoperit la autopsie: ‘E o boala rara pentru copii’

Publicat: 11 Jul. 2019, 12:16 Life
Fata de 5 ani, moarta in patul ei. Ce au descoperit la autopsie: ‘E o boala rara pentru copii’

Micuta avea dureri de burtica si i-a spus mamei sale. Parintii au decis sa astepte pana dimineata, poate problema se va ameliora.

Fata de 5 ani a fost gasita moarta in patul ei. Keziah Deuk, din Hove, Sussex, primea tratament regular pentru constipatie si balonare. Aceasta avea problemele digestive inca de la nastere, informeaza Thesun.co.uk. Micuta a venit de la scoala cu dureri care au persistat seara.

Mama ei a dus-o la medici constant, dar nimeni nu a stiut cu ce boala se confrunta. Dupa ce s-a culcat cu dureri, fata a fost gasita moarta in patul ei, de catre parinti. Acestia au incercat sa o resusciteze, dar a fost prea tarziu. Trupul ei a ajuns la morga unde legistii au efectuat necropsia.

Fata de 5 ani, moarta in patul ei

Fata de 5 ani, moarta in patul ei. Ce au descoperit la autopsie 'E o boala rara pentru copii'Medicii au descoperit ca avea o afectiune rara la stomac – sigmoid colon vulva. Este o boala care, in mod normal, nu apare la copii. Boala aceasta afecteaza colonul care se poate lungi sau rasuci din cauza afectiunii rare.

Patologul care a realizat necropsia a oferit declaratii: „Cand se rasuceste suficient de mult, colonul ramane fara alimentarea cu sange si asta il omoara. E o boala fatala. Ca parinte, si eu as fi asteptat pana dimineata. Durerile de burtica la copiii sunt comune.”

Fata suferea de sigmoid colon vulva

Fata de 5 ani, moarta in patul ei. Ce au descoperit la autopsie 'E o boala rara pentru copii'Doctorul care o trata pe fata sustine ca raspundea bine la tratamentul antibalonare. Asa ca a decis sa nu ii mai faca alte teste. Cu toate asta, parintii au neglijat sa mentioneze ca fiica lor mai si vomita, pe langa durerile de burta si balonarile dese.

O femeie a murit la puțin timp după ce a născut. Caz șocant în Focșani

Se pare ca medicii nu au considerat cazul ei grav deoarece durerile fetei nu erau acute. In plus, balonarea atunci cand esti constipat e un lucru normal. Medicii sustin ca este un caz rar cu care s-au confruntat si ca, de acum inainte, trebuie sa acorde mai multa importanta acestor simptome si boli rare care tot apar la copii, in ultimii ani.

S-a dat in leagan si aproape a murit! E socant ce s-a intamplat cu baietelul in cateva minute 🙁

Fetita de 5 ani a fost gasita moarta in patul ei dupa ce colonul i s-a rasucit, in somn. A ramas fara sange si acest lucru a dus la moartea fetei.

Un barbat a murit din cauza unei infectii cu salmonella, dupa ce a mancat ceva bizar

Publicat: 11 Jul. 2019, 12:16 Life
Pe aceeași temă