O femeie a murit la puțin timp după ce a născut. Caz șocant în Focșani

Publicat: 10 iul. 2019, 11:21 Autor: Simona Ciao.ro
O femeie a murit la puțin timp după ce a născut. Caz șocant în Focșani

Femeia în vârstă de de 35 de ani a murit, în timpul nopții de marți spre miercuri, la Spitalul Județean din Focșani.

O femeie a murit la puțin timp după ce a născut. Familia acuză medicii că nu au vrut să îi facă femeii operație de cezariană. Mai multe anchete sunt în desfășurare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani. Femeia de 35 de ani, din Odobești, a născut copilul pe cale naturală și ulterior a intrat în stop cardio-respirator.

O femeie a murit la puțin timp după ce a născut

O femeie a murit la puțin timp după ce a născut

Medicii de la Terapie Intensivă au încercat să o salveze, dar după mai multe tentative eșuate au fost nevoiți să constate decesul.

Surse apropiate anchetei spun că familia a depus plângeri la Poliție și Parchet, solicitând să fie verificat modul în care au intervenit medicii în timpul nașterii și de ce nu s-a efectuat operație cezariană, ținând cont că femeia era supraponderală.

Cazul este anchetat de autorități, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

„A fost înregistrată plângerea soțului. În acest caz s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și se vor efectua cercetări pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate și luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

O anchetă internă are loc și la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani, unde specialiștii vor încerca să stabilească dacă personalul medical a acționat corect în timpul nașterii și în cadrul Secției Terapie Intensivă.

Publicat: 10 iul. 2019, 11:21 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă