Grindina cat o minge de tenis! Furtuna a fost violenta, 18 oameni au ajuns la spital VIDEO

Publicat: 11 Jul. 2019, 10:30 VIDEO

Prapad pe Coasta Adriatica a Italiei unde ieri, miercuri, 10 iulie 2019, a avut loc o furtuna extrem de violenta in orasul Pescara.

Grindina cat o minge de tenis in orasul Pescara, din Italia. 18 persoane au ajuns de urgenta la spital dupa ce au fost lovite de grindina. Acest oras a fost cel mai afectat de furtuna violenta de pe Coasta Adriatica a Italiei, informeaza observator.tv.

Pagubele au fost inregistrate, in mare parte, din cauza dimensiunilor uriase pe care grindina le-a avut. Bucatile au spulberat totul in calea lor, informeaza Il Messaggero. Sute de masini au fost distruse de grindina de dimensiunea unei mingi de tenis.

Grindina cat o minge de tenis VIDEO


Mai multi oameni au ajuns la spital, cu diverse rani la nivelul capului. Una din cele 18 victime este o femeie insarcinata care nu s-a putut feri de fenomen. Multe victime au ajuns la spital cu capul spart. Altele au avut zeci de vanatai pe fata.

Oraș îngropat în grindină după o furtună uriașă. Imaginile sunt apocaliptice


Vizibilitatea in timpul furtunii a fost scazuta. Zeci de masini au fost oprite in trafic pentru a se evita coliziunile. Circulatia auto a fost oprita pana cand pericolul a trecut. Soferii au tras pe dreapta si au inregistrat imagini video cu furtuna periculoasa din Italia.

S-a dezlantuit iadul la Pitesti! O furtuna puternica a devastat orasul: grindina cat un ou a acoperit strazile VIDEO

Doi romani au MURIT in vacanta din Grecia, in urma unei furtuni. Afla detalii socante!

Publicat: 11 Jul. 2019, 10:30 VIDEO
Pe aceeași temă