Dan Negru prezinta Roata Norocului! Cand incepe noua lui emisiune

Publicat: 11 iul. 2019, 09:25 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Vedeta Antena 1 isi mareste conturile bancare cu un nou job de prezentator. De data aceasta, nu va fi pe posturile din Romania, ci Republica Moldova.

Dan Negru prezinta Roata Norocului pentru un post de televiziune Prime, din Republica Moldova. Emisiunea lui va fi difuzata in fiecare sambata seara, cel mai probabil din grila de toamna. Este o emisiune noua pe care vedeta Antena 1 o prezinta la televiziunea cu care colaboreaza deja de 11 ani.

Roata norocului este un format international al CBS. In prezent este produsa si de televiziunea Kanal D Romania, prezentata de Bursucu’, colegul Teodorei Trandafir. Dan Negru va incepe filmarile peste cateva saptamani. Filmarile vor avea loc la Chisinau.

Dan Negru prezinta Roata Norocului

De ce nu se ingrasa Dan Negru. Prezentatorul tv are tabieturi secrete, de peste 20 de ani

„Este mult mai greu să faci televiziune în Moldova, decât în România. De ce? Pentru că publicul este bilingv: vorbitor de rusă și de română și are ofertele posturilor rusești, ale celor moldovenești, românești și ucrainene. Publicul de acolo le înțelege pe toate”, a marturisit Dan Negru despre colaborarea lui cu televiziunea din Chisinau.

Dan Negru va avea o noua emisiune la Antena 1! Cum se cheama emisiunea si de cand va incepe!

Dan Negru colaboreaza cu televiziunea Prime de 9 ani. A avut emisiuni ca ‘Da sau nu’, ‘Vrei sa fii milionar’ si ‘Star Factory’. Postul de televiziune ii apartine lui Vladimir Plahotniuc, informeaza paginademedia.ro.

Ce familie frumoasă are Dan Negru! Fiica îi seamănă perfect! Imagini rare cu soția lui

Publicat: 11 iul. 2019, 09:25 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă