Lidia Buble, condamnată la un an de închisoare: „Mi-e frică! Acolo s-a terminat…”

Publicat: 18 nov. 2022, 12:20 Autor: Dora Bazavan Vedete

Lidia Buble, condamnată la un an de închisoare. Lidiei Buble nu îi merge deloc bine după despărțirea de Răzvan Simion. Parcă toate ghinioanele se țin lanț de frumoasă artistă!

După ce a fost acuzată că ar fi mituit doi agenți de la Brigada Poliției Rutiere, s-a dat sentința în cazul artistei Lidia Buble! Cântăreața a fost condamnată de Tribunalul București.  Artista de 29 de ani a scăpat de închisoare și nu va ajunge după gratii. Dar va fi supravegheată vreme de doi ani și va trebui să facă timp de 90 de zile muncă în folosul comunității.

Lidia Buble, condamnată la un an de închisoare

Necazul i se trage din timpul pandemiei, atunci când artista a fost surprisă în trafic, la un control de rutină. Fără să aibă la ea declarație pe proprie răspundere și ar fi fost sfătuită de un prieten la telefon să mituiască doi polițiști cu suma de 900 lei. Însă fapta ei și încercarea de a scăpa basma curată nu i-au reușit. Și acum vedeta suportă consecințele pătându-și puțin imaginea de divă.

În perioada în care este sub supraveghere, Lidia Buble trebuie să fie foarte atentă și să respecte mai multe măsuri de supraveghere și obligații. Precum: să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune. Sau organizate în colaborare cu instituţii în comunitate.

Să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile. Artista trebuie să mai țină cont de faptul că trebuie să comunice schimbarea locului de muncă. Cât şi informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Care sunt cele mai mari frici ale artistei

În timpul participării sale la reality-show-ul de la ProTV, “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Lidia Buble a mărturisit de ce se teme cel mai mult și care sunt cele mai mari fobii ale sale.

“Cred că mi-ar fi foarte frică dacă aș fi într-un loc în care apă ar trece peste mine și nu aș avea ceva de care să mă țin, un colac de salvare. Sau să știu că e cineva care în orice moment ar fi pregătit să îmi dea o mână de ajutor. Nu știu să înot foarte bine, așa că mi-e frică de apă foarte adâncă. La fel sunt momente în care mi-e frică de înălțime și momente în care nu îmi e. N-am avut nicio tentativă de a sări cu parașuta sau de a face bungee jumping. Dar cred că mi-ar lua ceva să mă conving să fac asta.

Nu mi-e frică de întuneric, dar dacă aud cel mai mic zgomot, alarmez tot globul pământesc. Acolo s-a terminat, o ia razna creierul meu”, a declarat artista într-un interviu exclusiv pentru Ciao.ro.

Publicat: 18 nov. 2022, 12:20 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×