Lidia Buble i-a dat papucii iubitului cubanez! Care au fost motivele invocate de artistă

Publicat: 07 Dec. 2021, 19:10 Vedete

O iubire de-o vară. Atât pare să fi rezistat relația Lidiei Buble cu exoticul Harlys Becerra, un actor cubanez care părea topit după frumoasa noastră româncă. Potrivit surselor CIAO.RO, artista a fost cea care a pus punct idilei din mai multe motive. 

Când toată lumea se aștepta s-o vadă pe Lidia Buble în fața altarului, la brațul starului internațional Harlys Becerra, iată că lanțul de iubire dintre celebrul cuplu s-a rupt!

Potrivit unor surse CIAO.RO, după competiția Asia Express artista a reflectat mai mult asupra viitorului și a ajuns la concluzia că relația lor nu va avea niciun viitor. Din două motive. Primul ar fi antamarea ei în tot mai multe proiecte profesionale, iar al doilea ar fi distanța care îi separă.

Deși a durat doar câteva luni, idila lor s-a consumat la cote maxime, în vacanțe exotice, și au adunat amintiri cât pentru o viață. Cu siguranță despărțirea a fost una dureroasă, cel puțin pentru Harlys, care continuă să o urmărească ”din umbră” pe fosta iubită.

Între timp, Lidia Buble a lansat o nouă melodie de dragoste care lasă de înțeles că ar putea fi iar îndrăgostită!

Lidia Buble și sora ei, printre semifinaliștii de la Asia Express

Artista și sora ai au reușit performanța de a ajunge până în semifinala concursului Asia Express. Eliminarea lor a fost una ”lacrimogenă”. Despărțirea a fost una dureroasă, mai ales pentru Lidia Buble, care a plâns în hohote.

Mulțumesc pentru cea mai frumoasă amintire!”, i-a spus artista surorii sale, Estera.

Așa cum toată lumea a văzut în cele din urmă, finala a fost câștigată de cuplul Mihai și Elwira Petre. Lidia Buble a mărturisit în timpul competiției că ”greul” l-a dus de fapt soția coregrafului.

Elwira e peste Mihai în momentul acesta! Toată lumea spune Mihai Petre, Mihai Petre, vă spun eu, este de fapt Elwira, e foarte războinică! Eu mă bucur că am reușit să câștigăm o amuletă în formula asta”, a mărturisit ea.

Publicat: 07 Dec. 2021, 19:10 Vedete
Pe aceeași temă