A castigat la Loto de doua ori, intr-un an si jumatate! Asta da noroc! Ce secret a dezvaluit

Publicat: 21 Jul. 2019, 15:29 Life

Barbatul a avut parte de un mare noroc, devenind castigator la loterie, si nu numai o singura data!

Este vorba despre un barbat din Statele Unite ale Americii, considerat foarte norocos. El a castigat la Loto de doua ori, intr-o perioada nu foarte indelungata. A povestit ca in doar 18 luni a ajuns sa incaseze sume mari de la loterie.

Americanul a marturisit ca nu se astepta la o asemenea situatie vreodata. Cand s-a aflat la primul castig a fost foarte fericit, insa la cel de al doilea deja si-a dat seama ca are deasupra o stea norocoasa. A primit din partea loteriilor sume uriase si nu i-a venit sa creada.

A castigat la Loto de doua ori!

A castigat la Loto de doua ori, intr-un an si jumatate

Peter Alley lucreaza drept custode la o scoala din orasul american Bar Harbour. A marturisit ca in luna decembrie din 2017 a cheltuit doar 5 dolari pe un loz norocos, la un magazin din cartier. Pe atunci a castigat 100 de mii de dolari.

Inainte de acest moment memorabil, barbatul de 59 de ani a investit 20 de dolari pe un alt loz, intr-o benzinarie. A aflat rapid ca este marele castigator al unei sume de 500 de mii de dolari. Castigurile de la loterie au fost posibile in doar un an si jumatate, sustine el. Doi tineri au castigat 4.5 milioane euro la loto, insa nu-ti pot revendica premiul

Pana in prezent, acesta nu a dezvaluit ce va face cu banii, insa cu siguranta deja si-a facut mari planuri sau a investit anumite sume. Totodata, nu a vrut sa comenteze despre ce fel de loz razuibil a fost vorba, sau cum se face ca este atat de norocos.

Mai mult, in trecut, Peter Alley a fost recompensat pentru curajul sau incredibil. A fost vorba despre un act de curaj al sau, pentru ca a scos un alt barbat dintr-o masina cuprinsa de flacari. Pe aceasta fapta, norocosul a incasat patru mii de dolari. In mod ironic, cel pe care l-a salvat se numeste Gary Alley, dar intre cei doi nu exista nici o relatie de rudenie. Nici macar nu se cunosteau inainte de acele momente.

De asemnea, Gary a alunecat cu masina pe o portiune inghetata, dupa care vehiculul a ajuns sa se izbeasca de un copac si a fie cuprins de flacari. Peter Alley a intervenit imediat si la scurt timp de cand l-a scos pe Gary de acolo, masina lui a explodat!

sursa: metro.co.uk

Publicat: 21 Jul. 2019, 15:29 Life
Pe aceeași temă