Barbatul asta a castigat la LOTO o avere, dar nu stia. Cum si-a dat seama ca a devenit milionar

Publicat: 14 oct. 2017, 17:43 Autor: D. C. News 2

Barbatul asta a castigat la LOTO o avere, dar nu stia. Este povestea lui Jimmie Smith, un american care habar nu avea ca a devenit bogat. Acesta a jucat in mod regulat la loto timp de jumatate de secol. Intr-o zi, norocul i-a suras si el habar nu avea!

Barbatul asta a castigat la LOTO o avere, dar nu stia. Jimmie Smith a cumparat un bilet la loto in mai 2016. Dar nu l-a verificat si a crezut ca oricum nu are sanse la marele premiu. Dar loteria a facut apeluri nenumarate sa il gaseasca pe castigator.

”Un norocos new-york-ez are un premiu de 24 de milioane de dolari de ridicat de la Loto, însă câștigătorul trebuie să se grăbească, pentru că trece timpul”, a anuntat in luna mai directorul Comisiei Loteriei din New York, Gweneth Dea, potrivit Washington Post.

Barbatul asta a castigat la LOTO o avere, dar nu stia

Barbatul asta a castigat la LOTO o avereSurprinzator, loteria a facut mai multe anunturi. Nu s-au lasat pana cand nu au dat banii norocosului castigator. ”Le cerem jucătorilor loteriei din New York să își verifice buzunarele. Verificați-vă cutia de mănuși. Uitați-vă sub canapea. Dacă aveți biletul câștigător noi abia așteptăm să vă cunoaștem”, este al doilea mesaj emis la tv.

Barbatul asta a castigat la LOTO o avereIntr-o seara, in timp ce se uita la tv, Jimmie Smith a auzit anuntul. Acesta si-a adus aminte ca are cateva bilete vechi din 2016. Le-a cautat bine si le-a gasit. Unul din ele era castigator si i-a bagat in buzunare 24 milioane de $.

”Am stat așa un minut, gândindu-mă, O fi adevărat ce văd? Apoi mi-am scos capul pe geam ca să respir aer curat. Aveam dubii serioase. Trebuia să mă conving singur că era adevărat ce se întâmpla”, a povestit bărbatul, care are si un nepot.

Acesta si-a revendicat premiul cel mare in ziua in care expira revendicarea lui. Barbatul a ales sa isi primeasca banii in rate, timp de 26 de ani.

Publicat: 14 oct. 2017, 17:43 Autor: D. C. News 2
Pe aceeași temă
×