Maximilian Toader, dezvăluiri dureroase, la 5 luni de la moartea tatălui său. Ce semne ciudate primește fiul regretatului afacerist

Publicat: 18 dec. 2019, 15:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Maximilian Toader nu şi-a revenit încă după moartea tatălui său. Chiar dacă au trecut 5 luni de când Marcel Toader nu mai este, fiul regretatului afacerist a mărturisit că i s-au întâmplat mai multe lucruri rele în ultimul timp și primește în continuare semne ciudate.

Fiul lui Marcel Toader speră ca anul 2020 să fie unul bun, deoarece 2019 pentru el a fost cel mai dureros. Nu numai că tatăl său a murit, însă de-a lungul timpului s-au întâmplat şi alte lucruri care au reuşit să-i lase un gol adânc în suflet.

„Îmi doresc ca anul 2020 să nu fie ca anul care a trecut. Am avut o discuție cu anumiți prieteni în iulie, că dom`ne va veni o perioadă foarte proastă. De atunci am lovit mașina, s-au întâmplat anumite lucruri foarte proaste în viața mea, a murit tatăl meu, dupa aceea la înmormântarea tatălui meu am aflat că a murit și un prieten, dupa aceea altei prietene îi moare tatăl. Sper să nu mai trec prin așa ceva”, a declarat Maximilian Toader, pentru Antena Stars.

Maximilian Toader s-a înfometat ca să slăbească

Doborât de aceste evenimente triste din ultima perioadă, Maximilian a început să adune din nou kilograme, asta după ce reușise să slăbească considerabil.

Dieta pe care o ținuse a fost una destul de dură, iar puţini sunt capabili să reuşească în acest fel. Maximilian a povestit că s-a înfometat foarte mult. Deşi ştie că nu este cea mai bună cale de a slăbi, pentru el a fost într-un fel cea mai uşoară, care a dat şi rezultate.

, a spus Maximilian Toader.
Publicat: 18 dec. 2019, 15:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă