S-a aflat ce se intampla cu apartamentul lui Marcel Toader. Omul de afaceri a avut mari probleme cu apartamentul din cauza datoriilor

Publicat: 07 Aug. 2019, 09:40 Vedete

Administratorul blocului in care a locuit Marcel Toader a explicat cum vor decurge lucrurile de acum inainte.

S-a aflat ce se intampla cu apartamentul lui Marcel Toader. Potrivit Click, Marcel Toader avea datorii mari din cauza apartamentului sau din Bucuresti.

Se pare ca Marcel Toader a lasat in urma datorii foarte mari, dupa cum urmeaza: 135.000 de euro la Directia Generala de Impozite si Taxe Locale si aproape 10.000 euro la intretinere.

S-a aflat ce se intampla cu apartamentul lui Marcel Toader

Marcel Toader ramane FARA CASA!

In acest sens, apartamentul din Brezoianu in care a locuit indragitul om de afaceri va fi vandut la licitatie pentru a se recupera banii. Administratorul blocului a dat mai multe detalii:

„Marcel Toader a locuit în apartamentul din str. Ion Brezoianu până în ultima clipă a vieții lui. Nu l-a dat nimeni afară. Urmează ca apartamentul să fie vândut cu 139.000 de euro, dintre care 135.000 de euro ajung la DGITL, iar pentru întreținere ce mai rămâne.

Dacă nu se va vinde, se scade 10% din preț, dar cea mai mare parte se duce către stat și ce mai rămâne, ajunge la noi, chiar dacă nu acoperă datoriile. Așa e legea! Fiul lui Marcel Toader nu moștenește nimic din acest imobil.

Dacă preia acțiunile firmei lui Marcel Toader, preia totodată și datoriile acesteia. Și nu va rămâne cu nimic. Mai bine lasă situația așa cum este. Nu se mai poate face nimic”, a declarat Sorin Stan, administratorul blocului in care a locuit Marcel Toader.

Familia spune ce l-a bagat pe Marcel Toader in mormant! „Nu-si mai lua pastilele! Muncea si fuma mult, avea stresul banilor si isi neglija sanatatea!”

Desi aparent poza intr-un barbat respectabil si de o anumita prestanta se pare ca in realitate Marcel Toader era macinat de probleme si necazuri de ani de zile. Marcel Toader a murit pe 3 august la varsta de 56 de ani in urma unui infarct iar din pacate medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru el cand au ajuns la fata locului.

Marcel Toader a fost inmormantat la Cumpana, langa Constanta iar acum dupa ce si-au luat ramas bun de la el membrii familiei povestesc ce viata grea ducea acesta in ciuda aparentelor. In urma cu 7 ani Marcel Toader a mai suferit un infarct, dar atunci a fost unul minor, chiar si asa nimeni nu-si explica faptul ca el, un fost sportiv de performanta s-a stins atat de repede.

Publicat: 07 Aug. 2019, 09:40 Vedete
Pe aceeași temă