Familia spune ce l-a bagat pe Marcel Toader in mormant! „Nu-si mai lua pastilele! Muncea si fuma mult, avea stresul banilor si isi neglija sanatatea!”

Publicat: 06 Aug. 2019, 09:11 News 3

Desi aparent poza intr-un barbat respectabil si de o anumita prestanta se pare ca in realitate Marcel Toader era macinat de probleme si necazuri de ani de zile.

Familia spune ce l-a bagat pe Marcel Toader in mormant! Marcel Toader a murit pe 3 august la varsta de 56 de ani in urma unui infarct iar din pacate medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru el cand au ajuns la fata locului.

Marcel Toader a fost inmormantat la Cumpana, langa Constanta iar acum dupa ce si-au luat ramas bun de la el membrii familiei povestesc ce viata grea ducea acesta in ciuda aparentelor. In urma cu 7 ani Marcel Toader a mai suferit un infarct, dar atunci a fost unul minor, chiar si asa nimeni nu-si explica faptul ca el, un fost sportiv de performanta s-a stins atat de repede.

Familia spune ce l-a bagat pe Marcel Toader in mormant

In 2012 cand era casatorit cu Gabriela Cristea a suferit primul infarct si i s-a montat un stent. La momentul respectiv si Marcel si Gabriela Cristea au tinut ascuns acest eveniment pentru ca nu au dorit sa o ingrijoreze pe mama lui.

„Am avut un infarct, am fost internat, mi s-a pus un stent. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale. Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile. Inima mea e puternică încă”, a declarat Marcel Toader, anul trecut.

„Maria Constantin a tot încercat să îl schimbe. Marcel fuma mult, muncea mult, era mereu stresat de bani, își stopase medicația și se neglija. Pierdea nopțile, era stresat, toate acestea fiind extrem de nocive pentru un suferind cu inima. În ultima vreme s-au strâns și problemele și datoriile de la apartamentul din Brezoianu”, a declarat pentru Click.ro o sursa din apropierea familiei.

Un alt mare soc emotional pentru Marcel Toader a fost despartirea de Maria Constantin, ultima lui sotie, pe care a acuzat-o de infidelitate. Imediat dupa despartire a urmat un scandal monstru pe la televiziuni, acolo unde Marcel a recunoscut de fiecare data ca a suferit enorm atunci cand a aflat.

Publicat: 06 Aug. 2019, 09:11 News 3
Pe aceeași temă