Cum s-a desfasurat ultima noapte a Alexandrei! A fost legata cu o sfoara si lasata sa zaca pe podea

Publicat: 06 aug. 2019, 08:26 Autor: D. C. News 3

In urma probelor luate din 'casa ororilor' din Caracal, s-a descoperit cum s-au petrecut ultimele clipe din viata adolescentei.

Cum s-a desfasurat ultima noapte a Alexandrei. Astfel, in noaptea dinaintea crimei, Alexandra a fost legata cu o sfoaara groasa de sheletul metalic al patului si a dormit astfel, in timp ce criminalul s-a odihnit in pat.

„Am făcut un fel de reconstituire a ceea ce s-a întâmplat în cameră. Am comparat informaţiile furnizate de Alexandra la telefon cu ceea ce puteam vedea noi, din poziţia în care am stabilit că se afla. Urmele găsite şi declaraţiile bărbatului ne-au condus la ipoteza că Dincă a dormit o noapte cu fata în cameră.

Cum s-a desfasurat ultima noapte a Alexandrei

Reteaua de carne vie a lui Gheorghe Dinca

Şi a recunoscut. Ca s-o supravegheze, el a dormit în patul pe care era aşezată o saltea, iar Alexandra pe jos legată strâns cu o sfoară pentru baloţi de scheletul metalic al patului, de fapt de unul dintre picioarele patului” au spus investigatorii, potrivit Libertatea.

Insa in camera nu exista urme de sange, confirmand afirmatia lui Dinca, conform careia fata a murit dupa ce i-a dat un pumn puternic. Dupa ce tanara a decedat, criminalul i-a ars trupul in butoiul pentru topit metale.

„Avem deja sute de urme care vor fi triate şi trimise la analize în funcţie de importanţa lor. Oasele vor ajunge la INML, iar celelalte probe, haine şi sânge, la Institutul de Criminalistică. Volumul de muncă e uriaş, încă mai sunt multe de ridicat de acolo. Pe măsură ce vom ridica urme le vom prioritiza şi le vom trimite la analize” au mai spus sursele citate.

Publicat: 06 aug. 2019, 08:26 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă