Alexandru Papadopol i-a cerut Ioanei Ginghina sa-si schimbe numele de familie. Cum a reactionat aceasta

Publicat: 22 Jun. 2019, 17:04 News 3
Alexandru Papadopol i-a cerut Ioanei Ginghina sa-si schimbe numele de familie. Cum a reactionat aceasta

Ioana si Alexandru au divortat in fata notarului la data de 19 iunie 2019.

Alexandru Papadopol i-a cerut Ioanei Ginghina sa-si schimbe numele de familie. Cei doi au format un cuplu timp de 12 ani iar fructul iubirii lor se numeste Ruxi.

Insa Alexandru Papadopol nu vrea sa mai fie asociat cu Ioana, in acest sens cerandu-i sa renunte la numele lui. Ioana a fost surprinsa insa i-a dat un raspuns perfect.

Alexandru Papadopol i-a cerut Ioanei Ginghina sa-si schimbe numele de familie

„Când mi-a zis soțul meu să nu mai îmi păstrez numele de Papadopol, i-am zis să stea liniștit, că oricum mi-l schimb iar” a spus Ioana Ginghina pentru perfecte.ro.

Pana la urma, se pare ca decizia de renuntare a Ioanei a numelui de familie Papadopol a venit in urma unei decizii comune, luate de ambii fosti soti.

„Da! A fost o dorință, eu zic că de-a familiei!” a continuat aceasta.

Ioana Ginghina primele declaratii dupa divortul de Papadopol! „Sunt pregatita de alte relatii!”

Intrebata cum a fost revederea cu Alexandru Papadopol la notar Ioana a raspuns„Ce sa zic, parea neschimbat! El intotdeauna a fost ala mai serios iar eu aia mai zambareata asa. Ce e in sufletul omului nu stiu.

Nu pot sa zic ca era o umbra de tristete, vai de mine era trist. Dupa ce am iesit de la notar nu am vorbit nimic pentru ca era trista toata lumea si ne-am despartit asa.

Au fost niste situatii care intr-un fel l-au cam obligat sa plece ca sa zic asa. Cat a fost a fost frumos. Sigur nu era vorba despre altcineva atunci si nici acum nu cred. Atata timp cat Alexandru era familie existau posibilitati sa iert chiar si daca m-ar fi inselat.

In 12 ani de zile intotdeauna trebuie sa pui plusuri si minusuri. Sincer nu stiu ce s-a intamplat intre noi doi.” a mai detaliat ea intr-un interviu pentru Antena 1 cateva dintre motivele despartirii.

Publicat: 22 Jun. 2019, 17:04 News 3
Pe aceeași temă