O femeie a ajuns la trei metri sub pamant. Din senin, s-a prabusit strada pe care mergea VIDEO

Publicat: 22 Jun. 2019, 12:29 VIDEO
O femeie a ajuns la trei metri sub pamant. Din senin, s-a prabusit strada pe care mergea VIDEO

Incident extrem de grav petrecut joi seara in Botosani. O portiune de drum s-a surpat si a facut ravagii.

O femeie a ajuns la trei metri sub pamant. Nefericitul incident s-a petrecut pe strada Barbu Lazareanu din orasul Botoșani, in zona Imparat Traian.

Locuitorii spun ca in jurul unui camin de apa s-a format o groapa de aproape o luna de zile. Era pozitionată chiar in partea opusa a strazii si doar partial acoperită cu vegetatie.

O femeie a ajuns la trei metri sub pamant

O femeie a ajuns la trei metri sub pamant

Insa de la ploile acumulate in ultima luna groapa s-a largit in subteran iar joi, 20 iunie 2019, in jurul orei 20:00 s-a surpat o bucata din portiunea pentru pietoni.

O femeie a avut ghinionul sa treaca pe acolo in acel moment, cazand in gol si lovindu-se in partea stanga a coastelor. A strigat in disperare dupa ajutor pana au auzit-o cativa oameni care locuiesc la casele din apropiere.

Acestia au sunat la 112 iar un tanar i-a recomandat sa dea Primaria in judecata, insa femeia i-a spus ca nu are bani: „Dai Primăria în judecată, așa ceva nu este posibil”, potrivit botosaneanul.ro.

„Uitați aici drumuri în anul 2019, o femeie a căzut în drum, în gaură de 3 metri, putea să moară. Ferească Dumnezeu de așa ceva” a spus tanarul trecatorilor.

Pana la urma, femeia a fost scosa din groapa cu ajutorul pompierilor si transportata cu o ambulanta SMURD la Spitalul Judetean Mavromati unde a primit ingrijiri medicale.

„Colegii de la Direcția Edilitare s-au deplasat la fața locului, groapa este foarte adâncă, este o cavernă foarte mare, în acest moment este semnalizată. Groapa este rezultată în urma unei avarii la o rețea de canalizare a societății Nova Apaserv.

Cei de la Nova Apaserv cunosc problema și au spus că vor interveni în cel mai scurt timp. Într-adevăr ea este foarte mare, e inexplicabil cum s-a fotmat o cavernă atât de mare și sperăm ca reprezentanții Nova Apaserv să intervină cât mai repede pentru a remedia avaria și apoi pentru a astupa groapa” au declarat acestia.

Publicat: 22 Jun. 2019, 12:29 VIDEO
Pe aceeași temă