Un Mercedes-Benz G-Class a fost ingropat in pamant. Cum s-a descoperit si de ce s-a intamplat asta

Publicat: 21 iun. 2019, 18:07 Autor: Simona Ciao.ro

Descoperire socanta facuta de cativa oameni, carora nu le-a venit sa creada ce au scos de sub pamant.

Un Mercedes-Benz G-Class a fost ingropat in pamant. Cei care au facut descoperirea au fost cativa oameni din Rusia, carora nu le-a venit sa creada ce au putut gasi sub pamant.

Masina le-a starnit curiozitatea astfel ca s-au pus pe treaba si au facut tot posibilul pentru a scoate masina din pamant. Ideea de a ingropa masina i-a venit unui rus plin de bani, care a crezut ca cel mai bun loc pentru a tine un Mecedes este sub pamant.

Un Mercedes-Benz G-Class a fost ingropat in pamant

Un Mercedes-Benz G-Class a fost ingropat in pamant

Valeri Lizunova, un artist rus s-a gandit la treaba asta, dupa ce s-a plimbat cu o masina, acelasi model. S-a simtit in siguranta in acea masina astfel ca s-a gandit sa faca un buncar pentru autoturism.

Chiar a vrut sa nu fie gasit, astfel incat a dat indicatii precise unor angajati pentru ca locul sa fie complet acoperit cu un gazon. Si-a socat admiratorii care de fel erau obisnuitii cu gesturi extreme din partea acestuia, insa la una ca asta nu s-au gandit niciodata niciodata.

Rusul s-a gandit la toate, astfel ca evacuarile au fost conectate la un tub care duce spre exterior, pentru ca cei care o gasesc sa nu se sufoce. S-a intamplat in timpul unui festival.

Publicat: 21 iun. 2019, 18:07 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă