VIDEO! Genial! Teo, Vio si Costel i-au facut praf pe Micutzu si Bordea intr-o piesa absolut dementiala! „Banii nu v-au schimbat, voi tot timpul ati fost cam de c#[email protected]!”

Publicat: 21 Jun. 2019, 15:55 Vedete

E razboi deschis in lumea stand-up-ului din Romania si se pare ca "clanul" Teo, Vio si Costel sunt pe cale sa ii spulbere pe Micutzu si echipa lui.

Comendiantii Teo, Vio si Costel i-au facut praf pe Micutzu si Bordea! Cel mai nou „battle” din stand-up-ul romanesc a inceput in urma cu mai bine de o luma atunci cand Vio a postat un filmulet in care ii parodia pe Micutzu si Bordea.

N-a durat mult timp pana cand Micutzu si baietii lui au pregatit un raspuns ceva mai dur la adresa celorlalti comedianti din stand-up-ul Bucurestean. Bordea, Micutzu si Bucalae, echipa de comendianti de la clubul „The Fool” au facut un cover de pe o melodie de la BUG Mafia in care ii desfiintau pe „colegii” lor de la „Club 99”. Se pare ca intregul „conflict” ar fi fost regizat si ca in realitate toti comediantii sunt foarte buni prieteni intre ei, insa acum a venit o noua replica de la Teo, Vio si Costel la disstrack-ul pe care Micutzu si Bordea l-au facut.

Desi cele doua echipe de comedianti impartiti intre 2 cluburi din Capitala se considera „rivale” se pare ca dupa aceasta ultima piesa a celor trei este mai multe decat evident ca Teo, Vio si Costel sunt mult mai buni decat Micutzu si si echipa lui.

Desi pana acum nu l-am mentionat, piesa celor de la Club 99 a inceput cu Alex Mocanu, un „talent” descoperit de comediantii consacrati Teo, Vio si Costel: „30 de versuri, un singur punch-line sa mor. Si pe scena procentajul e asemanator. Hai sa va pun in tema. Suntem mai amuzanti intre show-uri decat sunteti voi pe scena. Mie pe scena imi fierbe sangele, de cand cu voi pe Victoriei miroase a infrangere. Vio a facut un clip cu telefonu in graba dar voi v-ati strans toti brigada grava ca sa faceti treaba. Nu puteati sa scrieti text. Nu-i nimic, importati. Baga-i pe Bordea si Bucalae sa se simta si ei importanti. Voi imi dati diss pe hip-hop? Stati jos, noi suntem stand-up.” au fost versurile lui Mocanu.

Comendiantii Teo, Vio si Costel i-au facut praf pe Micutzu si Bordea!


Teo a tinut sa-l intepe direct pe Micutzu: „Am 99 de probleme si The Fool nu e una. Piesa voastra suna tare dar unde cacat e gluma? O ardeti adevarati dar din pacate aveti mai multe fete decat are Bordea tatuate. Cosmine, lumea trebuie sa stie cine esti, tu ca sa ajungi la 99 trebuie sa mai slabesti 60.”

Iar Costelus nu s-a putut abtine si a inchis melodia in cel mai „hard” mod posibil: „Bordea are hit numai la sala. Poti sa spui ca a ajuns mai slab decat glumele lui. Ati ramas la fel, banii nu v-au schimbat. Voi tot timpul ati fost cam de cacat. Aveti ecrane in club sa se vada si in spate ceva dar la voi la show-uri nici in fata n-ai ce vedea.

Publicat: 21 Jun. 2019, 15:55 Vedete
Pe aceeași temă