Oana Zavoranu a facut o dezvaluire neasteptata: „Ma ia cu nervi, depresie si ciufuteala”

Publicat: 21 iun. 2019, 11:37 Autor: Simona News 3

Vedeta si-a socat fanii cu ultima marturisire, fiind ceva total neasteptat din partea ei.

Oana Zavoranu a facut o dezvaluire neasteptata. Vedeta, ca de obicei, a fost sincera cu fanii sai si le-a spus de ultima sa problema, si anume faptul ca este meteo dependenta.

Oana Zavoranu a facut o dezvaluire neasteptata

De ce e slaba Oana Zavoranu. Vedeta a marturisit ce face

„Într-un final acasă, după o zi încărcată psihic din cauza vremii din București… Nu știu cum sunteți voi, dar eu sunt meteo dependentă, iar când plouă și se resimte umezeală peste 50%, mă ia cu nervi, depresie și ciufuteală.

Nu îmi priește clima asta ploioasă, cea mai fericită sunt în zone cu ceva deșert în apropiere, care emană o climă uscată, fără umezeala și disconfortul care vin odată cu ea.

Las Vegas este locul ideal pentru mine… e prescris de medic:))…climă uscată și multe lumini, opulență, lume rasată, agitație și distracție de bună calitate…într-un cuvânt… HIGH LIFE SOCIETY.

Până la Las Vegas, însă, am multe rău de făcut în Las București și Las România…proiecte știute sau neștiute de voi, cu care sunt sigură că vă voi surprinde plăcut” a spus Oana Zavoranu pe pagina sa de Facebook.

Oana Zavoranu, fite de mii de euro in Mamaia

Oana Zavoranu este mostenitoarea unei averi impresionante si nu ezita sa cheltuie multi bani si sa traiasca din plin viata buna pe care intotdeauna si-a dorit-o.

Oana Zavoranu, fite de mii de euro in Mamaia! 1.500 de euro pe cazare! Oana Zavoranu a luat o pauza de la filmarile serialului „Sacrificiul” si a mers alaturi de sotul ei la mare la Mamaia unde s-a cazat in cel mai scump hotel de pe litoralul romanesc.

Imediat ce a ajuns in fata hotelului Alex, sotul Oanei Zavoranu a inceput sa scoata din portbagaj valizele de lux care costau cateva mii de euro fiecare. Oana a tinut sa le prezinte la camera pe cele doua pise Louis Vuitton si sa ii spuna reporterului ca le-a si botezat si ca fiecare geamantan are propriul nume.

Publicat: 21 iun. 2019, 11:37 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă