Eddie Garcia a murit dupa ce a suferit un atac de cord. A stat 2 saptamani in coma VIDEO

Publicat: 20 Jun. 2019, 18:59 Vedete
Eddie Garcia a murit dupa ce a suferit un atac de cord. A stat 2 saptamani in coma VIDEO

Celebrul actor s-a stins din viata la o varsta inaintata. Avea probleme de sanatate si a ajuns de urgenta la spital, unde a stat in coma.

Eddie Garcia a murit dupa ce a suferit un atac de cord in urma cu 2 saptamani. Acesta se afla pe platourile de filmare ale noului sau proiect. Din pacate, i s-a facut rau si a ajuns la spital. Medicii au facut tot posibilul sa il salveze pe celebrul actor.

Eddie Garcia a murit dupa ce a stat doua saptamani in coma. Familia s-a rugat la un miracol, dar acesta nu s-a produs. Asa ca celebrul actor in varsta de 90 de ani a fost deconectat. Familia se va ingriji acum de inmormantarea lui.

Eddie Garcia a murit pe 20 iunie 2019

Doctorii i-au spus ca e constipat, dar a murit! Ce boala GRAVA avea copilul, dar nimeni nu s-a obosit sa investigheze simptomele lui

„Manoy Eddie Garcia se afla la filmări, în cursul zilei de sâmbătă, moment în care a suferit un atac de cord sever. În aceste momente, medicii depun toate eforturile pentru a-i asigura cea mai bună îngrijire posibilă.

Vedeta Insula Iubirii, la un pas de suicid dupa ce fiica ei a murit. Drama unei mame indurerate VIDEO

Familia noastră dorește să-și exprime recunoștința față de toți cei care s-au îngrijorat și rugat, totodată, pentru starea sa. Vă rugăm să continuați, pentru ca Eddie să se recupereze cât mai repede. La cei 90 de ani ai săi, continuă să se dedice actoriei și fanilor săi. Vă invităm să vă rugați alături de noi, pentru ca aceste momente dificile să fie depășite cu bine”, a transmis familia actorului, atunci, prin intermediul unei rețele de socializare.

Boala fatala confundata cu menopauza! A murit pentru ca n-a fost diagnosticata la timp 🙁

In ciuda varstei inaintate, actorul inca filma si avea diverse proiecte in derulare, informeaza cnnphilippines.com.

Doctorul Catalin Balan a murit! Este al doilea medic roman care moare in timpul garzii in ultimele 8 zile

Publicat: 20 Jun. 2019, 18:59 Vedete
Pe aceeași temă