Doctorii i-au spus ca e constipat, dar a murit! Ce boala GRAVA avea copilul, dar nimeni nu s-a obosit sa investigheze simptomele lui

Publicat: 17 iun. 2019, 17:35 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Logan Allebon, din Llandaff, Cardiff, Anglia, a murit din cauza medicilor. Copilul avea o boala grava, dar medicii l-au diagnosticat cu constipatie.

Doctorii i-au spus ca e constipat, dar a murit acasa. Parintii micutului sunt revoltati si in stare de soc. Copilul in varsta de 4 ani a murit la cateva saptamani de la diagnosticare. Doctorii i-au spus ca este constipat si nu au vazut motivul pentru care l-ar interna.

Asa ca l-au trimis acasa si le-au spus parintilor ce sa faca. Evident, in cazul constipatiei baiatului de 4 ani. In schimb, i-au dat medicamente pentru aceasta problema. Dar starea lui s-a agravat si a ajuns letargic la spital. Un alt medic l-a controlat si a depistat o tumora pe creierul baiatului.

Doctorii i-au spus ca e constipat, dar a murit

Se pare ca micutul de 4 ani avea cancer la creier si medicii nu au depistat boala care il macina. Parintii sai sustin ca micutul s-a plans de dureri de cap toata vara trecuta. L-au dus la medici si le-au spus ce simptome are.

Era tot timpul constipata, dar nu a dat importanta acestui aspect. Intr-o dimineata s-a trezit cu dureri mari de stomac si a ajuns la spital! Si medicii s-au speriat cand au vazut ce avea

Acestia au refuzat sa ii faca mai multe analize si au presupus ca este o constipatie, cum copiii mananca multe ‘prostii’, zilnic, informeaza mirror.co.uk. Copilul a fost operat de urgenta pe creier, de cateva ori, dar a fost prea tarziu. Cancerul deja se intinsese in corpul lui firav.

A crezut ca este constipata si a mers la toaleta. Dupa cateva minute a sunat disperata la 112! Ce au descoperit pompierii in wc-ul din curtea casei e strigator la cer

Tumora pe creier, confundata cu constipatia

Din pacate, tumora netratata l-a ucis pe copil in luna octombrie 2018. Parintii au refuzat sa il mai chinuie pe Logan dupa ce a facut radioterapie si chimioterapie fara pic de succes. Asa ca l-au deconectat de la aparate si l-au lasat sa moara.

Cum a incercat un barbat sa scape de constipatie. Ce si-a introdus in posterior. A ajuns imediat la spital

Acum, acestia trag un semnal de alarma dupa ce tatal a cautat simptomele baiatului pe internet. Google i-a spus tatalui ca fiul sau are cancer, dar medicii ca este constipat. Parintii vor ca toata lumea sa afle de acest caz rar si sa fie mai atenti la simptomele bolilor pe care copiii le afisaza.

S-a constipat si a ajuns la spital. Cand i-au facut ecografie, au fost socati de ce au gasit in intestinele fetei de 14 ani

Publicat: 17 iun. 2019, 17:35 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă