Actrita Tania Popa pleaca in Spania! Decizia e radicala, ce se intampla cu vedeta noastra

Publicat: 17 Jun. 2019, 16:07 Vedete

Actrita si sotul ei isi vor petrece vara departe de Romania. Cei doi si-au achizitionat un apartament in statiunea Javea, chiar la Mediterana.

Actrita Tania Popa pleaca in Spania unde isi va renova noul apartament. Vedeta si sotul ei, Veaceslav Damian, si-au achizitionat recent un apartament in statiunea Javea, de la Mediterana. Casa lor este la doar o ora de oras si este visul pe care Tania Popa il are de mica.

Actrita a marturisit ca isi doreste sa se pensioneze la malul marii. Vrea sa imbatraneasca la umbra palmierilor si pentru asta a trudit din greu. Tania Popa și Veaceslav Damian au fost in vacanta in Spania la inceputul anului. Au stat o saptamana, timp in care si-au cumparat un apartament.

Actrita Tania Popa pleaca in Spania

„Când l-am văzut, a fost dragoste la prima vedere! Are 3 camere, o terasă imensă de 40 mp, iar celebra plajă Arenal este la doar două minute de locuința noastră. Simțim că am realizat ceva, dar am muncit foarte mult pentru a ne lua acest apartament. Cred că este o investiție mai profitabilă în afară. Am făcut credit în Spania, după ce ne-am luat număr de identitate spaniol”, a declarat, pentru Libertatea, Tania Popa.

Tania Popa, apartament in Spania

Investiția se ridică la puțin peste 100.000 de euro. Dupa ce stagiunea la Teatrul National se va inchide, Tania Popa, sotul si copiii lor vor pleca in Spania. Acolo isi vor petrece toata vara si vor renova noua locuinta.

Tania Popa, castigatoarea Ferma Vedetelor, si-a pierdut tatal prin otravire. Detalii socante

„Vom sta toată vara acolo, ne ocupăm singuri de renovarea și amenajarea apartamentului, ne face plăcere și ne și pricepem. Sunt mai mult decât fericită. Vrem să îl închiriem pe perioada verii, practic, să se plătească singur la bancă”, a mărturisit actrița.

Tania Popa a slabit spectaculos, insa nu se opreste aici. Vezi care este secretul ei

Publicat: 17 Jun. 2019, 16:07 Vedete
Pe aceeași temă