Tania Popa a fost la un pas să renunțe la actorie: ”Pe mine mă dărâmă râca și mâncătoria”

Publicat: 15 oct. 2021, 13:58 Autor: Maria Apostol Vedete

Invitată în podcastul lui Adrian Enache, actrița și, mai nou, regizoarea Tania Popa, a făcut cele mai intime dezvăluiri. Recunoaște că a fost la un pas să renunțe la actorie din cauza unor colegi care au încercat să-i pună bețe în roate. 

Expansiva și talentata Tania Popa și-a pus sufletul pe tavă în podcastul Laivu’ lu’ Enache, de pe platforma cineclic.ro.

Actrița are o poveste de viață mai ceva ca o telenovelă. Ar putea scrie o carte despre asta, dar se mulțumește cu gândul că va scrie un scenariu cândva.

Adrian Enache a întrebat-o despre cele trei căsătorii prin care a trecut, iar regretele nu-și au locul în sufletul ei nemărginit.

Eu sunt un om serios, nu stau să mă joc, hai.. ești bun, nu ești bun. Nu ești bun, la revedere! Am luat pe unul și-l verificăm. Și mi-am jurat că nu o să mă căsătoresc cu un basarabean și, uite, de 13 ani sunt căsătorită cu un basarabean! Primul meu soț a fost un coleg de facultate. Eu mă grăbeam, pentru că la noi când faci 18 ani ești deja bătrână. Și eu eram și virgină, era nebunie…Cinci ani am stat cu primul soț”, a mărturisit Tania Popa.

Chiar dacă nu a mers, optimismul nu a părăsit-o, iar viața i-a tot oferit surprize.

”Actualul soț m-a pus pe un piedestal”

Al doilea soț…nu am vrut să mă căsătoresc neapărat. În capul meu era ca până la 25 de ani să fac trei copii. Iar la 24 de ani am intrat în panică. Așa a fost să fie. Am zis: ĂSTA! Și gata….îmi faci un copil și la revedere! Cu al doilea am rămas însărcinată și apoi m-a cerut de nevastă. Era cascador în timpul liber, făcuse școala militară. Eu am vrut copilul, doar că n-a durat mult. După un an am divorțat.

Ultimul meu soț, pe viață, Slavic, nu are treabă cu meseria de actor, dar este singurul, unicul bărbat din viața mea, care m-a pus pe un piedestal. Eu sunt după părerea lui: cea mai talentată, cea mai bună, cea mai  cea…”, a recunoscut, vizibil emoționată, actrița.

A fost la un pas să renunțe la actorie

Există însă și momente din viața ei care i-au lăsat un gust amar. În plan profesional dezamăgirile au pus-o chiar în situația de a renunța la meseria pe care o iubește atât de mult, și pentru care este atât de apreciată.

Am vrut de foarte multe ori să mă retrag, și nu din cauza meseriei, ci din cauza oamenilor din această breaslă. Nu toți. Dar suficienți câți să mă facă să renunț la actorie. Actorii sunt foarte sensibili, nouă ne trebuie să aveam atsmoferă și pe mine mă dărâmă râca, mâncătoria. Iar eu decât să mă lupt, prefer să renunț. Bărbată-miu mi-a zis să nu renunț, e păcat de cartea ta, de muncă, și pensia va fi bună. Acum îmi permit luxul să aleg, nu ca înainte, când făceam tot, tot”, s-a confesat Tania tot în podcastul Laivu’ lu’ Enache, pe platforma cineclic.ro.

Publicat: 15 oct. 2021, 13:58 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×