Si-a regasit iubita dupa 75 de ani! Povestea lor de dragoste din timpul razboiului e incredibila VIDEO

Publicat: 17 Jun. 2019, 13:46 Life

Barbatul e un veteran de razboi si a reintalnit-o pe femeia iubita, de curand. Acestia au surprins pe toata lumea, cand s-au vazut.

Povestea lor de dragoste dateaza din cel de Al Doilea Razboi Mondial. KT Robbins si-a regasit iubita dupa 75 de ani de cand traisera o intensa idila, pe front. Soldatul a cunoscut-o pe Jeannine Ganaye in anul 1944.

Barbatul era unul dintre soldatii americani care au debarcat in Normandia, in timpul razboiului, pe 6 iunie 1944. Dupa sapte decenii, el a regasit-o pe Jeannine, iar momentul intens si emotionant a fost filmat. Fostul soldat a avut parte de ajutorul unei televiziuni franceze, prin intermediul careia a putut sa o gaseasca pe iubita lui de o viata.

Si-a regasit iubita dupa 75 de ani!

Si-a regasit iubita dupa 75 de ani

Militarul american a fost prezent in Franta pentru a comemora implinirea a 75 de ani de la „Ziua Z”. Barbatul are in prezent 98 de ani, insa nu s-a lasat pana cand nu si-a regasit iubita. A descoperit prin intermediul canalului „France 24” ca femeia inca mai traieste. De aceea, cand a ajuns in Franta, el a avut parte de o reala surpriza. Cei de la postul TV le-au organizat o reuniune ca-n filme.

Cuplul de batrani care se iubeau de o viata a fost ajutat, spre bucuria amandurora. Pe timpul razboiului, Jeannine Ganaye avea doar 18 ani si s-a indragostit de soldatul american. El a fost cantonat in localitatea franceza Meurthe-et-Moselle, situata pe valea Loarei.

Totusi, povestea lor de amor a fost una scurta si care s-a terminat foarte brusc. Asta deoarece militarul a fost mobilizat pe Frontul de Est, dupa care s-a intors acasa, in Statele Unite ale Americii. Nu a mai reusit sa dea de tanara frantuzoaica, odata ce misiunea lui de pe front s-a incheiat.

Cand s-au revazut, cei doi si-au marturisit ca inca au sentimente puternice, unul pentru celalalt. Totul in ciuda varstei inaintate pe care o au in prezent. Mai mult, supriza a fost una cu atat mai mare pentru Jeannine, fiindca mereu si-a dorit ca barbatul iubit sa se intoarce. Ei si-au intemeiat alte familii in timpul care i-a despartit, insa in prezent ambii sunt vaduvi.

„Cand a plecat am plans mult, eram foarte trista. Mi-a spus ca ma iubeste si il cred. Si eu m-am gandit mereu la el, imi doream sa se intoarca la mine”, a marturisit femeia. Cuplul si-a jurat ca se va revedea in viitor si nu vor mai lasa ca nimic sa-i desparta.

sursa: metro.co.uk

Publicat: 17 Jun. 2019, 13:46 Life
Pe aceeași temă