Tania Popa a slabit spectaculos, insa nu se opreste aici. Vezi care este secretul ei

Publicat: 09 Jun. 2019, 11:14 Vedete

In doar cateva saptamani, actrita a reusit sa dea jos patru kilograme si jumatate.

Tania Popa a slabit spectaculos, insa nu se opreste aici. Actrita vrea neaparat sa mai dea jos sase kilograme, si o va face tot cu dieta ketogenica.

Tania Popa a slabit spectaculos

Tania Popa a slabit spectaculos

„Eu, de fapt, sunt la o dietă continuă, fac sport, sunt disperată că nu slăbesc. Acum m-am apucat să ţin dieta ketogenică, pe bază de proteine, pentru că mie îmi place peştele, carnea.

Mănânc şi brânză, ouă, evident, cu legume. O ţin de 3 săptămâni şi am slăbit vreo 4 kg şi jumătate, mai am de dat jos 6 kg” a spus actrita, potrivit Click!.

In tinerete, Tania nu avea deloc probleme cu greutatea si era foarte slaba: „Munceam foarte mult, aveam vicii precum fumatul, seara petreceam, program infernal, filmări, spectacole, nu se lipea nimic de mine (kg în plus).

Acum, de când m-am căsătorit cu Damian, sunt extrem de fericită, ceea ce nu puteam să spun înainte. Eram împlinită profesional, dar niciodată fericită cu adevărat, ca femeie” a continuat aceasta.

Tania Popa este casatorita cu Veaceslav Damian, pe care l-a cunsocut in urma cu 11 ani, si impartasesc o mare pasiune impreuna: gatitul.

„Când am descoperit că avem amândoi această pasiune, am început să cotrobăim prin diferite culturi ale lumii şi să găsim reţete interesante. Ce ne place, încercăm acasă. Noroc cu domnul Google care ne oferă variante de reţete ale aceluiaşi preparat. Le încercăm pe toate, degustăm, până ne iese mai bună decât ce am mâncat în respectivul restaurant.

Aşa am ajuns să facem risotto italian de excepţie, burrito mexican mai bun decât la New York, suntem experţi în mâncare asiatică, fructele de mare le gătim în toate felurile posibile, dar nu renunţăm nici la mâncarea noastră românească, la plăcintele moldoveneşti.

Foarte des gătim mâncare rusească, care e spectaculoasă şi extraordinar de bună, spre exemplu nu există sărbători fără celebrele salate ruseşti. Suntem gurmanzi. Nu neapărat că mâncăm mult, dar ne plac preparatele bune, gustoase, interesante” a mai spus aceasta, potrivit sursei citate.

Publicat: 09 Jun. 2019, 11:14 Vedete
Pe aceeași temă