Cum a incercat un barbat sa scape de constipatie. Ce si-a introdus in posterior. A ajuns imediat la spital

Publicat: 19 apr. 2017, 17:53 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Cum a incercat un barbat sa scape de constipatie. Ce si-a introdus in posterior. A ajuns imediat la spital

Un barbat din China a reusit sa ajunga la spital unde a uimit medicii cu gaselnita sa. Acesta era disperat sa scape de constipatie, o problema pe care stim ca multi o au si care este extrem de neplacuta.

Un muncitor intr-o fabrica din China si-a pus un tipar lung de jumatate de metru in anus. Era disperat din cauza ca suferea de constipatie si a decis ca trebuie sa faca ceva. Barbatul de 49 de ani a ajuns de urgenta la spital, informeaza Dailymail.co.uk.

Medicii i-au oferit ingrijiri si, cand au aflat de ce il doare atat de tare stomacul, au ramas stane de piatra. Barbatul isi introdusese in anus un tipar de jumatate de metru si a neglijat sa le spuna acestora ce a facut. Initial, doctorii credeau ca are ocluzie intestinala.

Pentru ca a refuzat prima data sa ramana internat in spital si sa urmeze un tratament pentru blocaj, barbatul de 49 de ani a recurs la o modalitate antica de a trata constipatia. Asa a ajuns sa isi bage un tipar in anus care a calatorit prin intestinul gros pana in stomacul sau.

Tiparul care cantarea 250 de grame avea un cap de 5 cm si i-a facut barbatului o gaura in duoden. In stomac, pe langa tipar, pacientul mai avea fecale si resturi de mancare. Medicii sustin ca, daca muncitorul mai statea cu durere cateva ore, murea.

Acestia au extras vietatea moarta din pacient, dar nu stiu daca era vie in momentul in care a fost introdus deoarece barbatul refuza sa dea detalii despre fapta sa. In prezent, barbatul se afla in spital unde primeste ingrijiri medicale pentru ambele probleme de care sufera acum.

Publicat: 19 apr. 2017, 17:53 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă