Modelul Emily Nicholson a fost diagnosticat cu cancer cerebral in faza terminala iar logodnicul a parasit-o cu cateva zile inainte de nunta

Publicat: 21 Jun. 2019, 16:08 Life

Emily traieste drama vietii sale, fiindca boala necrutatoare o ucide zilnic cate putin iar acum trebuie sa faca singura fata.

Modelul Emily Nicholson a fost diagnosticat cu cancer cerebral. Tanara, in varsta de 24 de ani, s-a ingrasat foarte mult in doar sase saptamani, cu cinci marimi mai mult din cauza steroizilor.

A luat medicamentele pentru a lupta cu boala necrutatoare sis sustine ca fostul ei iubit, James Smith, a anulat nunta printr-un anunt pe Facebook Messenger. Aceasta este distrusa din cauza cumplitei vesti.

Modelul Emily Nicholson a fost diagnosticat cu cancer cerebral

Modelul Emily Nicholson a fost diagnosticat cu cancer cerebral

Emily, in varsta de 24 de ani, din York, s-a mutat in Australia in 2012 cu fmailia ei si a avut o cariera de succes ca manager al unui bar si promoter de club pana sa fie diagnosticata cu cancer cerebral in februarie 2016.

Insa Jamie sustine ca Emily este cea care l-a parasit si neaga acuzatiile conform carora s-a despartit de ea din cauza cresterii in greutate a fetei.

La data de 13 ianuarie 2017 i s-a spus ca mai are doar un an de trait astfel ca ea si Jamie, in varsta tot de 24 de ani, au decis sa faca marele pas si sa se casatoreasca, in putinul timp pe care-l mai aveau la dispozitie.

Insa cu o saptamana inainte de ziua cea mare, Emily sustine ca a fost parasita de logodnicul sau printr-un mesaj pe Facebook: „Jamie mi-a dat mesaj si mi-a spus ca nu mai vrea sa fie cu mine si ca nu ma mai iubeste de mult timp.

A fost ingrozitor. Mi-a zis foarte clar ca nu ma mai iubeste de mult timp. Am simtit asta din felul in care ma privea, stiam ce ceva s-a intamplat.

Acum nu mai simt nimic in privinta lui, m-a ranit, insa nu mai simt nimic in privinta lui. M-a ranit, insa nu mai sunt suparata din aceasta cauza. Trebuie sa fiu puternica si atat” a spus aceasta, potrivit Mirror.

Publicat: 21 Jun. 2019, 16:08 Life
Pe aceeași temă