Brigitte si Pastrama se pregatesc de nunta! El si-a facut implant de par iar ea de sprancene! „Arati oribil! Imi vine sa plang!” / „Brigitte vrea sex de 3 ori pe zi, eu nu pot!” VIDEO

Publicat: 21 iun. 2019, 14:18 Autor: D. C. News 3

Florin Pastrama si Brigitte si-au dorit ca in ziua nuntii lor sa arate absolut perfect si pentru asta au apelat inclusiv la medicii esteticieni.

Brigitte si Pastrama se pregatesc de nunta! El si-a facut implant de par! Cei doi proaspat insuratei au ales sa mearga sa-si rezolve si ultimele „imperfectiuni” pe care le aveau pentru viata pe care urmeza sa o inceapa impreuna.

Florin la cei 40 de ani ai sai a inceput sa aiba probleme cu parul care ii pica, iar Brigitte era putin nemultumita de sprancenele pe care si le-a implantat in urma cu 4 ani in Germania. Amandoi au mers in Turcia pentru a-si face ultimele ajustari inainte de nunta dar Brigitte si-a dorit ca esteticienii sa faca tot posibilul ca lui Florin sa i se faca implant de par fara sa fie ras total in cap.

Brigitte si Pastrama se pregatesc de nunta!

Pusi pe glume cei doi au ras putin pe seama fiecaruia si au spus pe fata ce si-ar dori fiecare sa-si faca celalt ca sa arate bine. Florin i-a sugerat doctorului sa-i faca buzele mai mici lui Brigitte iar ea dupa ce l-a vazut ras complet aproape ca a inceput sa planga si a zis ca nu mai vrea sa faca nicio nunta.

„Din FERMA am probleme cu parul si la insistentele ei, Brigitte mi-a zis ca vrea sa nu mai am problemele astea. O sa ne operam amandoi in acelasi timp.” a declarat Florin Pastrama.

Brigitte, cea care l-a convins pe Pastrama sa-si faca implantul e nemultumita de ritmul in care lui ii cade parul: „Mereu cand il spal pe cap ii cad cate 100 – 200 de fire de par. Suna pe altcineva sa vina sa te spele pe cap, pe Otniela. Iti dau numarul de telefon?”

Glumele intre ei s-au tinut lant atunci cand au ajuns la doctor:

Florin: „Hai sa facem ceva la buze, sa le facem putin mai mici!”

Brigitte: „Nu pot sa te vad asa. Arati oribil! Imi vine sa plang”

„Eu sunt frumos si imbracat in zdrente.”

Invitat la Catalin Maruta in emisiune Florin Pastrama a facut si cateva dezvaluiri intimie: „Peste tot eu sunt seful. Ultimul cuvant in casa eu il am. La mine casatoria nu e o joaca, pentru mine este pentru prima si ultima data. Ne straduim sa ramana insarcinata, e greu cu Brigitte, vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot. Ea e foarte geloasa, dar nu imi cauta in telefon. Avem amandoi aceeasi parola si nu avem nimic de ascuns”.

Publicat: 21 iun. 2019, 14:18 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă