Carmen Bruma si-a pus toata familia la slabit. Ce este interzis in frigiderul ei

Publicat: 21 Jun. 2019, 13:16 News 3

Vrea cu orice pret ca familia ei sa aiba un stil de viata sanatos, asa ca a luat masuri in aceasta privinta.

Carmen Bruma si-a pus toata familia la slabit. De ceva vreme, Carmen a lansat programe de slabit de pe urma carora castiga bani frumosi iar lumea este din ce in ce mai interesata de acestea.

A inceput prin a scrie o carte, in care a povestit cum a slabit peste 30 de kilograme, apoi a scos un DVD cu exercitii iar acum ofera sfaturi esentiale prin programele de slabit celor care vor sa aiba un trup de invidiat.

Carmen Bruma si-a pus toata familia la slabit

Amenintare ingrozitoare la adresa lui Carmen Bruma

„Sunt foarte mândră că programele mele de slăbit au ajuns la 10.000 de oameni, care au avut încredere în mine. Acum 20 de ani, când am intrat în lumea televiziunii și am dat primele interviuri, eram la început de drum, am început să povestesc cum am slăbit eu vreo 32 kg.

Acesta a fost punctul declanșator. Apoi, toată lumea avea doar acest subiect de discuție, fiind promovată ca fata care a slăbit 35 kg. M-am lovit de un val de interes. Acest bulgăre s-a rostogolit și am primit oferta să scriu o carte despre această experiență.

La început, m-a speriat. Eu nu scriu, nu-s autor, mi-am zis. Am făcut și asta însă, prin 2007. Apoi lucrurile au decurs foarte frumos. În 2013, am avut record de vânzări. Și familia mea, și apropiații au ținut programele, cu succes”, a spus Carmen Bruma pentru Libertatea.

Ce nu se gaseste inf rigiderul lui Carmen Bruma

„Înghețată, dulciuri nu se găsesc în frigiderul meu. Pentru cel mic prefer să pregătim ceva acasă. Îi plac grișul cu lapte, orezul cu lapte. De asemenea, nu găsești margarină, mezeluri la noi în casă. Pâinea nu ne lipsește de pe masă, e un aliment sănătos, dar cu măsură” a continuat aceasta, potrivit sursei citate.

Publicat: 21 Jun. 2019, 13:16 News 3
Pe aceeași temă