Andra si Catalin Maruta, sarut pasional pe gura in direct! „Ce bataie iti luai daca nu ma pupai pe gura!” Ce s-a intamplat cand au venit si copii lor in platou! VIDEO

Publicat: 21 Jun. 2019, 10:58 News 3

Andra si Maruta au o familie superba iar micuta Eva se pare ca este deja pregatita de mama ei sa-i calce pe urme. Canta si repeta melodii impreuna.

Andra si Catalin Maruta, sarut pasional pe gura in direct! Andra a venit in emisiunea sotului ei ca sa isi promoveze ultima melodie lansata, Camarero care deja are un succes fantastic pe Youtube si totul s-a transformat intr-o frumoasa emisiune de familie.

Politicos din fire Catalin Maruta a invitat-o pe „doamna Andra” in platou si obisnuit cu toate celelalte invitate a pupat-o pe ambii oraji iar la final pe buze, dar discret. Andra insa nu a fost multumita sa primeaasca „tratamentul standard” de invitata pentru ca totusi inainte de invitata lui este sotia lui Maruta.

Andra si Catalin Maruta, sarut pasional pe gura in direct

I-a reprosat in gluma iar el s-a confirmat imediat si s-a repezit napraznic asupra ei pentru un sarut mai mult decat pasional. Apoi toata pasiunea a fost transformata intr-un portret simpatic de familie in care Eva, fiica lor cea mica, a cantat alaturi de mama ei si l-a „alintat” pe Maruta asa cum ii spunea ea acasa: „gogoasa”.

Momentul in care Andra a intrat in platou a fost si ocazia perfecta sa ceara un sarut de la sotul ei: „Ce bataie iti luai daca nu ma pupai pe gura! Te pupi cu toate invitatele tale pe obraz, cu sotia trebuie pe gura.”

Sarutul a fost atat de intens incat imediat dupa amandoi erau ravasiti. Ei ii sarise palaria iar el isi patase ochelarii de fond de ten:

„Mi-au sarit si genele!” / „Mi-ai pus fond de ten pe ochelari!”

„Sunteti prima doamna a acestei emisiuni.” au fost replicile prin care cei doi s-au complimentat reciproc.

Dupa ce au vorbit putin despre cea mai noua piesa a ei, Andra si Maruta si-au invitat copii in platou, pe David si Eva. Imediat Eva a inceput sa acapareze toata atentia asupra ei atunci cand ii spunea lui Maruta: „Grasule, batranule!”. Ca sa o faca sa uite de apelativele tatalui ei Andra i-a propus sa cante impreuna.

Maruta: „Tu n-ai vrut sa vii in direct cand te-am chemat eu, acuma ca te-a chemat mami ai venit? Sa stii ca esti foarte frumoasa.

Maruta: „Eva te iubesc”

Eva: „Bai!”

Maruta: „Daca mai zici „bai” te mananc!”

Eva: „Grasuleeee”

Maruta: „Eu zic ca aici trebuie sa oprim emisiunea cu copiii!”

Eva: „Grasule, batranule Gogoaso”

Si la finalul emisiunii Andra si Catalin s-au sarutat din nou iar de data asta Eva a intervenit intre ei intr-o mica criza de gelozie. Se pare ca asta obisnuieste ea sa faca de fiecare data cand ii vede pe parintii ei ca se saruta.

Publicat: 21 Jun. 2019, 10:58 News 3
Pe aceeași temă