Zodii cu al saselea simt! Ce nativi sunt atenti la fiecare detaliu si nu scapa nimic

Publicat: 23 Jul. 2019, 21:48 Life

Anumiti nativi au parca o abilitate speciala, in ceea ce priveste modul in care observa tot ceea ce ii inconjoara.

Viziunea lor asupra vietii e parca similara unui simt special. Exista astfel de zodii cu al saselea simt, pentru care detaliile sunt foarte importante si le observa la timp. Multi ii considera pe acestia nativi fie cu capul in nori, fie emotivi sau schimbatori. Altii ii vad ca slabi de caracter sau nesiguri.

Semnele indica insa ca in spate se ascund calitati si abilitati cu totul aparte. Cei nascuti in semnele de apa, precum Racii, Scorpionii si Pestii au o intuitie fantastica si o sensibilitate foarte mare. Sunt atenti la detaliile care ii ajuta sa vada in spatele aparentelor si niciodata nu dau gres. Sunt considerati adesea cu capul in nori, emotivi, slabi, nesiguri pe ei.

Zodii cu al saselea simt!

Zodii cu al saselea simt

Aceste zodii au un spirit de observatie imbatabil si de aceea se si spune ca unii oameni sunt mereu cu un pas inaintea altora. Cand este vorba despre previziuni in legatura cu animite situatii, ei parca stiu deja cum se va incheia. Poate fi vorba de relatii amoroase, financiare sau profesionale.

Pentru ca sunt intuitivi, cei nascuti in semnul apei au o mare rabdare si analizeaza totul. Nu rateaza absolut nimic si stiut precis sa interpreteze atat gesturile, cuvintele, cat si privirile pe care le intalnesc la alti oameni. Pentru ei, altii sunt precum niste carti deschise si nu le vine prea greu sa le ghiceasca intentiile sau sa intuiasca urmatoarea miscare a cuiva. De cele mai multe ori, sunt exact persoanele care te avertizeaza in legatura cu intentiile rele ale altora! Zodiile care te TRADEAZA la prima ocazie

Latura emotionala a acestor nativi este principala care ii domina. Astfel, ei sunt extrem de receptivi si empatici si parca simt totul la o intensitate mult mai mare fata de majoritatea. Percep cu mare usurinta ce se ascunde in spatele unui cuvant, al unui gest subtil. Ei pot intelege mai bine si sentimentele, dorintele si starea, fara sa aiba nevoie de foarte multe explicatii inainte.

Intuitia lor nu da gres aproape niciodata, insa se pot lasa pacaliti uneori, tocmai pentru ca sunt atat de sentimentali. Ei prefera adesea sa puna iubirea inaintea ratiunii si sa creada tot ce li se spune. Totusi, sunt constienti de momentele in care sunt mintiti frumos! Zodiile care au sanse foarte mici sa devina lideri!

Nu sunt chiar clarvazatori si nici nu au astfel de abilitati, dar se poate ca uneori sa fie persoane pasionate de tot ceea ce este paranormal. Chiar si fara sa puna in practica tehnici de ghicire a viitorului, adesea sunt persoane inzestrate cu calitati iesite din comun. Ei intuiesc lucruri sau au premonitii pe care le experimenteaza, ce adesea se dovedesc adevarate, noteaza secretele.com.

Publicat: 23 Jul. 2019, 21:48 Life
Pe aceeași temă